Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Decoratiuni interioare

Decorațiuni interioare

38 produseFiltre

Decorațiuni interioare

38 produse

Decorațiunile interioare pot fi considerate bijuteriile casei noastre. Acestea oferă oricărui cămin, eleganță, punând în evidență mobilierul cât și celelalte obiecte din jurul lor. Cu toate că vorbim despre covoare, rame foto, sfeșnice, tablouri sau vaze, scopul lor este unul comun. Acela de a infrumuseța orice spațiu în care sunt așezate.

Decorațiunile interioare ajută spațiul de locuit să devină unul mai primitor, mai cald, însuflețind totodată casa. Fie că este vorba despre un apartament sau casa, decorațiunile au un rol major în ceea ce privește aspectul acestora, creându-le personalitate și dinamică. Cu toții am observat măcar o dată, vizitând o locuință, ca aceasta din lipsa decorațiunilor interioare,părea un spațiu neutru, fără personalitate și monoton. Dacă tu iți dorești să ai o casă cu totul unică, Retro Boutique vine in ajutorul tău, oferindu-ți un număr generos și vast de decorațiuni interioare. Diferența dintre o casă wow și o casă monotonă, ține doar de tine, de aceea este bine ca atunci când alegi mobilierul, saă iei în calcul și decorațiunile interioare pe care le vei cumpăra.

Oglinzile, cât și tablourile sunt decorațiuni de interior, care oferă căminului tău personalitate, eleganță, cât și o pată de culoare. Dacă optezi pentru mobila minimalistă, aceasta pentru a fi pusă în evidență are nevoie de decorațiuni de interior colorate, pline de viață, creând o armonie vizuală și o senzație de confort psihic. Tablourile însuflețesc inclusiv pereții simpli, oferindu-le un aer diafan și elegant. Tablourile pot fi de asemenea pârghii de conexiune între pereți, deoarece tabloul poate fi din același paletar cromatic cu mobilierul sau cu draperiile camerei, astfel creându-se un tot unitar uniform și armonios.

Ramele foto sunt decorațiuni interioare de succes, care creează o relație armonioasă între spațiul de locuit și membrii care locuiesc în ea. Aceste decorațiuni interioare, ajută ca relațiile de prietenie să fie prezente în spațiu chiar dacă protagoniștii din poze nu sunt acolo. Astfel,cel mai bun prieten poate fi alături de noi în aceeași încapere, chiar dacă acesta se află la mii de kilometrii distanță. Totodată, faptul că poza lui este așezată într-o ramă din casa ta, îi oferă validarea sentimentelor sincere față de acesta. Ce poate fi mai frumos decât a împărtăși iubirea sinceră față de cei din jur cu ajutorul acestei decorațiuni interioare? Mai mult, toți membrii familiei tale, vor fi la o ramă distanță de tine. O decorațiune interioara creată din suflet, pentru sufletele familiei tale.

Sfeșnicele și felinarele sunt decorațiuni interioare de iluminat încăperi într-o manieră misterioară și diafană. Oferă caminului tău eleganța de care are nevoie pentru a fi un spațiu călduros și primitor. Masa în familie, alături de un sfeșnic cu lumânări, este rețeta unei seri de duminică de succes, oferind mesei tale eleganță, iar persoanelor prezente un sentiment de iubire și apartenență. In plus, felinarele pot fi decorațiuni interioare perfecte pentru dormitorul tău, deoarece nu oferă o lumină puternică care te va obosi și mai mult. Un felinar pe noptieră este rețeta unei seri relaxante alături de cartea și de vinul tău preferat.

Vazele pentru flori sunt decorațiuni interioare care alese potrivit, pot pune în evidență frumusețea ireproșabilă a florilor, fiind într-o armonie perfectă cu încăperea. Fie că este vorba despre o vază de cristal, o vază colorată sau o vază minimalistă neagră, aceasta are ca scop armonizarea dintre aranjamentul floral și cameră, fără a creea pete de culoare inestetice. O vază înaltă din porțelan, întruchipând o femeie, având spațiul de depozitare a florilor deasupra capului, oferă mesei sau noptierei tale un aer imperial, de curte regală. La Retro Boutique vei găsi aceste decorațiuni interioare superbe, care oferă camerei tale tot ceea ce are nevoie pentru a fi unica și rafinată.

Decorațiunile interiore sunt tot ceea ce tu ai nevoie, pentru a avea o casă de neuitat, iar Retro Boutique vine in ajutorul tău și a căminului tău.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30