Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Decorațiuni de perete | Retro Boutique

Decorațiuni de perete

23 produseFiltre

Decorațiuni de perete

23 produse

Casa în care locuim este mediul în care ne petrecem o bună parte din timpul nostru, de aceea trebuie să o facem cât mai frumoasă și primitoare. Fie că vorbim despre decorațiuni interioare sau exterioare, acestea trebuie să se regăsească în căminul nostru, pentru a o înfrumuseța. Decorațiunile de perete, vin în ajutorul nostru pentru a crea un ambient plăcut vizual.

Atunci când ne accesorizăm casa, decorațiunile de perete sunt un mijloc de înfrumusețare a acesteia, reflectându-ne în același timp personalitatea noastră. Tablourile cu mesaje, șemineele false, etajerele suspendate cât și ceasurile de perete minimaliste, oferă căminului nostru semnătura propriei noastre identități. Toate aceste decorațiuni de perete ne creează un spațiu de locuit prietenos, călduros, dorindu-ne să ne petrecem cât mai mult timp, acasă.

Spre exemplu, șemineul fals este o decorațiune de perete elegantă si rafinată, care dă senzația de caldură. Acesta fiind așezat în living sau în dormitor, ne crează un spațiu primitor, cu o notă misterioasă, dând în același timp un aer luxuriant încăperii. Pe lângă toate aceste aspecte pozitive, șemineul fals poate fi folosit ca spațiu de depozitare a ramelor foto cu cei dragi. O asemenea decorațiune de perete, alături de ramele foto cu membrii familiei, oferă căminului tău iubirea și căldura pe care acesta o merită din plin. În plus, casa ta se va putea bucura de această decorațiune de perete, fără a fi nevoit să construiești un șemineu propriu-zis. Astfel, tu și familia ta, vă puteți bucura de un șemineu fără a fi nevoiți să investești foarte mulți bani dacă optezi pentru decorațiunea de perete de la Retro Boutique. Decorațiunile de perete pentru baie sunt un adevaăt succes dacă vrei sa-ți accesorizezi încăperea cu obiecte tematice de calitate. Retro Boutique are o gamă variată de decorațiuni de perete care sunt perfecte pentru orice încăpere, inclusiv baia.

Decorațiunile de perete precum sirenele, corăbiile, căluți de mare, sunt doar câteva accesorii care se potrivesc perfect și în toaletă. Fiind produse premium, acestea vor rezista în timp, păstrându-se intacte. Bineințeles, dacă optezi pentru un living luminat, cu o tematică marină, acestea se vor potrivi manușă. Totul ține de imaginația ta, deoarece Retro Boutique are soluția pentru tine și casa ta.

Păsările, simbol al libertății și a păcii, sunt o decorațiune de perete perfectă daca ești o persoană nonconformistă, care are un spirit liber și creativ. Păsările aurii de pe Retro Boutique sunt o decorațiune de perete foarte dinamică și adaptativă, astfel acestea pot fi așezate în orice încăpere, oferindu-i un aspect luxuriant și de liniste.

Tablourile cu mesaj sunt o decorațiune de perete foarte iubită de toate categoriile de vârstă. Pe lângă că acestea oferă un mesaj fiecarei încăperi, sunt de asemenea și foarte motivaționale. Astfel, dacă nu ești o persoană matinală, un mesaj precum "All I need is coffee and cookie" așezat pe peretele din camera ta, iți poate oferi energia de care tu ai nevoie. Pe Retro Boutique găsești aceste decorațiuni de perete care iți vor încărca la maxim bateriile. De asemenea, tablourile cu mesaje, sunt un cadou perfect pentru prieteni sau familia ta, deoarece orice persoană are nevoie de un gând bun. Astfel, alegând această decorațiune de perete, prietenii se vor gândi mereu la tine atunci când citesc mesajul amuzant. Poți fi aproape de aceștia la un tablou distanță.


Decorațiunile de perete ne fac să ne simțim confortabili si relaxați, de aceea atunci când ne amenajăm sau vrem sa redecorăm casa în care locuim, ar trebui să le prioritizăm în lista de cumpărături. Pe lângă că sunt foarte frumoase, acestea ne creaază un spațiu de locuit primitor, luminos, fiind în armonie cu personalitatea noastră puternică.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30