Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Decorațiuni


Decorațiuni

Atunci când ne gandim la amenajarea casei noastre, primele întrebări care sunt proiectate mintal sunt adesea despre mobilier, culoarea acestuia, paleta cromatică a pereților, materialele textile din care este creeată canapeaua sau fotoliile de relaxare, însă fără să ne dăm seama uităm ce este mai important -decorațiunile. Cu toate că la o primă vedere, aceste lucruri par neînsemnate, fiind considerate niște detalii care pot fi puse pe ultimul loc, acestea fac diferența dintre o casă wow și o casă neutră, fără suflet. Decorațiunile din casă am putea spune că sunt o pată de culoare sau de ce nu sarea și piperul din căminul nostru. Acestea au rol decorativ, făcând din orice încăpere un loc primitor, călduros, creând stări de confort sporit. Pe lângă toate acestea, decorațiunile pentru casă pot pune în evidență mobilierul, covoarele, ferestrele, creând impresia câ suprafața este mai mare dar mai ales aerisită.

Aspectul fresh, de curat, de minimalist, se poate creea dacă alegi decorațiunile de casă potrivite. Culorile precum galben, mov, bordo, purpuriu, atât și nonculorile negru, alb și derivatele acestora, oferă casei un aer diafan, dându-i în acelasi timp și un aspect luxuriant cât și dinamic.

Revenind la decorațiunile de casă și lăsând la o parte paletarul cromatic, am putea spune că acestea pot înfrumuseța încăperea, cât și o pot face încărcată, întunecată sau chiar chicioasă. Decorațiunile de casă trebuie alese dupa bunul plac, reflectându-ne personalitatea, însă acestea trebuie alese în armonie cu mobilierul pe care l-am ales.

Dacă ai optat pentru un mobilier rococo, acesta având deja un aspect imperial, trebuie să optezi pentru decorațiuni de casă în același stil decorativ, deoarece selectând decorațiuni minimaliste, poți lua din frumusețea mobilierului cât și a decorațiunii. Dacă mobilierul tău este în stil scandinav, poți spune că jonglezi într-un palier generos de decorațiuni ca forme, paletar cromatic cât și design.

Mobilierul scandinav, este un mobilier creeat în pasteluri sau nonculori, oferind oricărui cămin un aspect modern, minimalism, însă oferă în același timp spații de depozitare generoase, respectând proporțiile căminului. În cazul în care ai optat pentru acest gen de mobilier poți merge pe decorațiuni mari minimaliste, poți adăuga rame foto generoase, oglinzi, tablouri, vaze, ceasuri sau de ce nu sfeșnice sși felinare. Acestea nu încarcă spațiul, din contră, toate aceste decorațiuni de casă pun în prim plan mobila cât și farmecul acestora. Am putea spune că între mobilierul scandinav și decorațiunile de casă, nu există combinații nepotrivite, acestea potrivindu-se oricărui apartament sau case. Totul ține de pata de culoare pe care vrei să o adaugi căminului tău, cât și punctele de atenție.

Ramele foto pot fi decorațiunile de casă perfecte, dacă vrei să îmbini minimalismul, rafinamentul cu afectivitatea ta față de membrii familiei. Ce poate fi mai frumos decât o ramă foto elegantă, luxuriantă care iți imbrățișează portretul tău de familie? Fie că optezi pentru o ramă foto care îți îmbracă elegant poza alături de familie, sau optezi pentru o ramă dinamică care are mai multe spații pentru fotografii, putem spune că aceste decorațiuni nu trebuie să lipsească din niciun cămin.

Continuând, trebuie să știi că grădina ta, nu trebuie să fie neglijată. Decorațiunile outdoor, sau cele de grădina sunt și ele foarte importante dacă vrei să ai un cămin perfect. Acestea, fac locul să devină mai primitor și mai cald chiar și în zilele neprietenoase din punct de vedere meteorologic. Dacă vrei să faci spațiul mai prietenos în orice anotimp, poți opta pentru etajere de grădina, care te vor ajuta sa-ți pui în evidență aranjamentele florale.

Fie că este vorba despre decorațiuni interioare sau exterioare, acestea oferă un aspect elegant, de acasă. Putem considera decorațiunile de casă, bijuteriile căminului nostru, iar acesta trebuie să fie unic și de neegalat.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30