Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Decorațiune de perete metalică Wall

LIVRARE GRATUITĂ

Decorațiune de perete metalică Wall

Cod produs: INA12703
481 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 59×10×66 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Alergând pe câmpii, eu pot să visez în pace. Pot măsura, pot imagina, pot gândi în voie. Sub cerul liber sunt doar eu, fermecat de strălucirea pământească. Să nu mai spun că acolo se aude cel mai bine muzica ierbii şi curgerea ploii.

Decoraţiune din metal de perete pentru interioare pătrunse de magie. Poate fi integrată cu succes în orice spaţiu care e menit să îmbie la pace şi contemplare.

Culoare: multicolor

Material: metal


Dimensiuni

  • Lățime: 10 cm
  • Lungime: 59 cm
  • Înălțime: 66 cm
  • Greutate: 3,64 kg

Comandă rapid Decorațiune de perete metalică Wall de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Decorațiune de perete metalică Wall de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Decorațiune de perete metalică Wall, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Decorațiuni de perete.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Decorațiuni de perete sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Metal
  • Latime: 10 cm
  • Lungime: 59 cm
  • Inaltime: 66 cm
  • Greutate: 3,64 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Comodă Bafra

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă Bafra

817 lei
Scaun birou, roşu, VAN Scaun birou, roşu, VAN

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun birou, roşu, VAN

549 lei
Scaun Tressie Scaun Tressie

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun Tressie

284 lei
Napron textil Alena

LIVRARE GRATUITĂ

Napron textil Alena

393 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30