Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Decorațiune de perete Chastity

LIVRARE GRATUITĂ

Decorațiune de perete Chastity

Cod produs: INA45731
887 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 158×8×76 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Te gândești că poate lipsește ceva? Poate pe peretele alb din bucătărie, în hol sau în living? Decorațiunea de perete Chastity scoate din anonimat orice amenajare.

Caracteristici decorațiune de perete Chastity:

 • culoare: multicolor
 • material: metal
 • dimensiuni: 158x8x76 cm

Dimensiuni

 • Lățime: 8 cm
 • Lungime: 158 cm
 • Înălțime: 76 cm

Comandă rapid Decorațiune de perete Chastity de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Decorațiune de perete Chastity de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Decorațiune de perete Chastity, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Decorațiuni de perete.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Decorațiuni de perete sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Metal
 • Latime: 8 cm
 • Lungime: 158 cm
 • Inaltime: 76 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Scaun de birou Dia Scaun de birou Dia

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun de birou Dia

842 lei
Raft de perete Angelita Raft de perete Angelita

LIVRARE GRATUITĂ

Raft de perete Angelita

449 lei
Bufet, alb, LOGAN NEW 04 Bufet, alb, LOGAN NEW 04

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet, alb, LOGAN NEW 04

846 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30