Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM
Decorațiune de Craciun om de zăpadă Olaf 67 cm

Decorațiune de Craciun om de zăpadă Olaf 67 cm

Cod produs: GEA45937
203 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 67 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Decorațiune Crăciun om de zapada Olaf este un produs decorativ al mărcii franceze Stof. Această decorațiune este ideală pentru decorarea casei pentru Sărbătorile de iarnă iar culoarea principală este albul. Omul de zăpadă Olaf are o înălțime de 65 cm iar calitatea materialelor folosite și finisările de mare calitate sunt câteva dintre caracteristicile acestui produs. Partea de jos a acestui produs este rotundă iar această decorațiune poate fi transformată într-o jucărie pentru cei mici deoarece dacă încerci să culci sau răstorni omul de zăpadă Olaf aceasta va reveni la poziția verticală înițială (datorită contragreutăților pe care le are în parte inferioară). 

Colecția cu tematică de Crăciun a producătolui francez Stof este mai vastă și cuprinde: colecția de perne decorative Avent, colecția Jinglebells, colecția Balthazar, colecția de perne decorative Vanoise, colecția perna Moș Crăciun Xmas.       

Coletul conține: o decorațiune de Crăciun om de zăpadă Olaf.  


Dimensiuni

  • Înălțime: 67 cm

Comandă rapid Decorațiune de Craciun om de zăpadă Olaf 67 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Decorațiune de Craciun om de zăpadă Olaf 67 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Decorațiune de Craciun om de zăpadă Olaf 67 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de .

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Poliester
  • Inaltime: 67 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM