Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cuvetură de pat pentru copii Cars 180x270 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvetură de pat pentru copii Cars 180x270 cm

Cod produs: GEA41955
311 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 270×180 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cuvertură de pat cu mașinuțe, dimensiunea 180x270 cm este un articol foarte potrivit pentru decorarea patului din camera băiețeilor. Modelul acestei cuverturi de pat este unul plin de culoare și are diferite modele de mașini colorate, semafoare și indicatoare rutiere. Producătorul spaniol Manufacturas Redondo Broto - Atenas este unul dintre cei mai cunoscuți din Spania pentru colecțiile de cuverturi de pat pentru copii și adulți dar și pentru colecțiile pentru baie - perdele duș. prosoape și halate.    Pachetul contine: o cuvertură pentru pat cu masinuțe, cu dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă dimensiunea 50x50 cm.  

Întreținere: 

 • Spalare in masina la 30 grade Celsius
 • A nu se folosi inalbitor
 • A nu se usca prin centrifugare
 • Calcare la temperatura normala
 • Curatare chimica cu orice solvent in afara tricloretilenei


Dimensiuni

 • Lățime: 180 cm
 • Lungime: 270 cm

Comandă rapid Cuvetură de pat pentru copii Cars 180x270 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Cuvetură de pat pentru copii Cars 180x270 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Cuvetură de pat pentru copii Cars 180x270 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Pături și cuverturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Pături și cuverturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Poliester
 • Latime: 180 cm
 • Lungime: 270 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Veioză dormitor Hue

LIVRARE GRATUITĂ

Veioză dormitor Hue

307 lei
Birou Jim Birou Jim

LIVRARE GRATUITĂ

Birou Jim

738 lei
Scaun, roşu, FEDRA

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun, roşu, FEDRA

293 lei
Bibliotecă Drusilla Bibliotecă Drusilla

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Drusilla

860 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30