Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Cuvertură de pat cu flori Nora 180x270 cm

Cuvertură de pat cu flori Nora 180x270 cm

Cod produs: GEA04798
199 lei

249 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cuvertura de pat cu floricele colorate model 7836 Nora cu dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă cu dimensiunea 50x50 cm. Florile multicolore și pline de viață sunt motivul principal al acestei cuverturi de pat foarte potrivită pentru camera micuțelor prințese. Cuvertura de pat Nora are două fețe - fața principală are un fundal alb-bej pe care regăsim o multitudine de floricele colorate cu roșu, albastru și galben iar pe verso fundalul este albastru cu flori roșii. Compoziția acestei cuverturi  de pat este 100% poliester microfibră de cea mai bună calitate asigurând o întreținere și mentenanță cât mai bună. Acest produs este foarte potrivit pentru camera fetelor și fetițelor, modelul floral creând o atmosferă de poveste și bună dispoziție.    

Pachetul conține: o cuvertură pentru patul fetițelor cu model floricele colorate 7836 Nora dimensiunea 180x270 cm cu o față de pernă dimensiunea 50x50 cm.    

Întreținere: 

  • Spălare moderată la mașină de spălat la maxim 40 grade C;
  • Culorile închise se spală separat. Husele de perne și pilote se calcă pe dos (temperatura de maxim 150 grade C);
  • A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioadă de timp îndelungată datorită compoziției naturale;
  • Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea lenjeriei pentru pat. A nu se lăsa ude în mașina de spălat;
  • Pentru pete se recomandă curățarea generală, în loc de curățare locală a zonei pătate. Din cauza temperaturii ridicate și a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.  

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: Poliester
  • Culoare: Multicolor

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Fotoliu Janell Blue

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu Janell Blue

859 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM