Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cuvertură de pat cu flori Mia 180x270 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat cu flori Mia 180x270 cm

Cod produs: GEA08982
263 lei

311 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 270×180 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cuvertura de pat cu flori Mia cu dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă cu dimensiunea 50x50 cm. Florile roșii, ce par pictate, sunt motivul principal al acestei cuverturi de pat ideală pentru camera fetițelor. Această cuvertură de pat are două fețe - una florală iar pe verso are un model cu flori și frunze verzi. Compoziția acestei cuverturi de pat este 100% poliester microfibră de cea mai bună calitate asigurând o întreținere și mentenanță cât mai bună. Acest produs este foarte potrivit pentru dormitoarele tinerilor decorate în stil modern fiind ideală pentru dormitoarele cu mobilier deschis la culoare fiind pata de culoare din această încăpere.

Pachetul conține: o cuvertură de pat pentru fetite cu model floral colectia 7846 Mia dimensiunea 180x270 cm și o față de pernă dimensiunea 50x50 cm.    

Întreținere: 

 • Spălare moderată la mașină de spălat la maxim 40 grade C;
 • Culorile închise se spală separat. Husele de perne și pilote se calcă pe dos (temperatura de maxim 150 grade C);
 • A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioadă de timp îndelungată datorită compoziției naturale;
 • Înainte de prima folosire, se recomandă spălarea lenjeriei pentru pat. A nu se lăsa ude în mașina de spălat;
 • Pentru pete se recomandă curățarea generală, în loc de curățare locală a zonei pătate;
 • Din cauza temperaturii ridicate și a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.  

 


Dimensiuni

 • Lățime: 180 cm
 • Lungime: 270 cm

Comandă rapid Cuvertură de pat cu flori Mia 180x270 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Cuvertură de pat cu flori Mia 180x270 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Cuvertură de pat cu flori Mia 180x270 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Pături și cuverturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Pături și cuverturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Poliester
 • Latime: 180 cm
 • Lungime: 270 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Masă de cafea Tammy Masă de cafea Tammy

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Tammy

1239 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30