Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cuvertură de pat animal print leopard Lynx 5054 230x250 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Cuvertură de pat animal print leopard Lynx 5054 230x250 cm

Cod produs: GEA00065
1439 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cuvertură pat imitatie blană, model leopard colorată, fabricată în Franța dimensiuna 230x250 cm este unul dintre produsele de top al producătorului francez Linder. De o calitate net superioară și un design exclusivist, cuvertura de pat leopard este foarte moale și pufoasă, plăcută la atingere și foarte călduroasă, modelul acestui produs exclusivist fiind creat de cunoscuți designeri francezi ce colaboreaza cu fabrica franceză. Baza cuverturii de pat Lynx cu model animal print - blană de leopard, peste care s-au aplicat fășii verticale de imitație de blană fac ca acest produs să fie unul de top, foarte fin, răsfățând corpul cu materiale de foarte bună calitate. 

Coletul conține: o cuvertură-pătura model blană leopard, denumire 5054 Lynx, dimensiunea 230x250 cm.  Întreținere:   

Spălare în mașină la 30 grade Celsius

A nu se folosi înălbitor

A nu se usca prin centrifugare

Călcare la temperatura normală

Curățare chimică cu orice solvent în afara tricloretilenei

Comandă rapid Cuvertură de pat animal print leopard Lynx 5054 230x250 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Cuvertură de pat animal print leopard Lynx 5054 230x250 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Cuvertură de pat animal print leopard Lynx 5054 230x250 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Pături și cuverturi.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Pături și cuverturi sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Poliester, Acril

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Vitrină Reatha

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină Reatha

1341 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30