Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cuier de hol Eloise

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier de hol Eloise

Cod produs: RB30413
1906 lei

Pe stoc
Ultimele bucati
Indisponibil
0 bucata

Dimensiuni: 139×210×41 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile


Descriere

Fără îndoială, prima impresie este foarte importantă. Iată de ce holul de la intrare cere o atenţie aparte atunci când vine vorba de amenajare. Cuierul de hol Eloise reprezintă o reuşită îmbinare a esteticului cu practicul, slujind foarte bine în hol sau în vestibul.

În partea superioară este prevăzut cu şase agăţători metalice de care puteţi agăţa până la zece sacouri, paltoane plus o poliţă pentru pălării şi eşarfe. În partea inferioară descoperim un compartiment generos cu uşi numai bun pentru depozitarea de încălţăminte şi alte mărunţişuri. Întregul ansamblu este cât se poate de solid, fiind confecţionat în întregime din lemn masiv. 

Prețul afișat este valabil pentru finisajul din imagine.

Caracteristicile cuierului de hol Eloise:

 • design clasic, mereu la modă
 • fabricat integral din lemn masiv de brad
 • stiluri: clasic, rustic
 • şase agăţători metalice, o poliţă şi un compartiment cu două uşi
 • ambalare specială cu poliuretan, polistiren şi carton
 • nu necesită asamblare

Dimensiuni

 • Lungime: 139 cm
 • Înălțime: 210 cm
 • Adâncime: 41 cm

Comandă rapid Cuier de hol Eloise de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Cuier de hol Eloise de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Cuier de hol Eloise, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Cuiere.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Cuiere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb, Multicolor, Maro
 • Material: Lemn
 • Lungime: 139 cm
 • Inaltime: 210 cm
 • Adancime: 41 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Vitrină Reatha

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină Reatha

1341 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30