Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Cufăr rustic Ingrid Valls

LIVRARE GRATUITĂ

Cufăr rustic Ingrid Valls

Cod produs: HS07-F303-1081
1007 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 100×45×45 cm

Termen de livrare: 6 săptămâni


Descriere

Întorcându-se la conac după atâta amar de vreme, deschise întâi uşa odăii ei de odinioară. Lada cu păpuşi, masa de scris, veioza cu volane erau toate la locurile lor. Iar pe noptieră scrisoarea, rămasă nedeschisă, la a cărei amintire Ingrid tresări.

Alei pietruite, păduri de brazi, pajişti alpine - mobilierul pentru dormitor "Ingrid Valls" vorbeşte despre interioarele rustice ale chalet-urilor elveţiene. Avem în această familie piese confecţionate din lemn masiv, cu linii elegante, ce nu se demodează. Finisajul cu patină este aplicat manual în mai multe straturi, spre a pune în evidenţă fibra nobilă a lemnului,

Cufărul rustic "Ingrid Valls" se potriveşte de minune în dormitor, la capătul patului. Pilote, lenjerii, plăpumi (dacă mai aveţi) - toate încap înlăuntrul său. De voiţi a vă aşeza să priviţi pe geam, nu aveţi a vă face griji - cufărul este suficient de rezistent.

Caracteristicile cufărului:

 • nu necesită asamblare
 • este confecţionat din lemn masiv de brad
 • finisaj aplicat manual în mai multe straturi
 • produs fabricat în Uniunea Europeană
 • greutate 15 kg

Dimensiuni

 • Lățime: 45 cm
 • Lungime: 100 cm
 • Înălțime: 45 cm
 • Greutate: 15 kg

Comandă rapid Cufăr rustic Ingrid Valls de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Cufăr rustic Ingrid Valls de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Cufăr rustic Ingrid Valls, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Cufere.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Cufere sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Lemn
 • Latime: 45 cm
 • Lungime: 100 cm
 • Inaltime: 45 cm
 • Greutate: 15 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Plafonieră Marbella
 • -38% reducere

LIVRARE GRATUITĂ

Plafonieră Marbella

1099 lei 679 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30