Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Covoraș ușă intrare Parapluie 40x60 cm

Covoraș ușă intrare Parapluie 40x60 cm

Cod produs: GEA00023
71 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Covoras usa intrare face parte din colecția Parapluie a producătorului francez Stof. Materialul de bază din care este făcut acest covoras pentru intrare este firul de nucă de cocos iar modelul este unul foarte vesel și plin de culoare în care predomină culoarea turcoaz. Modelul preșului de picioare (covoraș de intrare) Parapluie este unul deosebit și redă central o umbrelă multicoloră iar in partea dreapta superioară sunt picături de ploaie sub care găsim un mesaj scris  pe limba franceză - Sous la Pluie, în traducere - Sub Ploaie. Dimensiunea acestui covoraș de picioare pentru ușa de intrare este de 40x60 cm (standardul european pentru acest tip de preșuri - covorașe). Producătorul francez Stof are o gamă mai largă de covorașe - preșuri de picioare dintre care amintim: Ciao, Joie, Loving, și Orylia.  Pachetul conține: Un covoraș de intrare cu umbrelă colorată pe fundal turcoaz, dimensiunea 40x60 cm, compoziție 100% cocos. 

Comandă rapid Covoraș ușă intrare Parapluie 40x60 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Covoraș ușă intrare Parapluie 40x60 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Covoraș ușă intrare Parapluie 40x60 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Covorașe intrare.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Covorașe intrare sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Material: Lemn

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Masă de dining LINUX

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de dining LINUX

334 lei
Scaun dining K238 Scaun dining K238

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining K238

309 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30