Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Covoraș intrare Love 40x60 cm

LIVRARE GRATUITĂ

Covoraș intrare Love 40x60 cm

Cod produs: GEA29726
346 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 60×40 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Covoras intrare Love face parte din colecția de preșuri de ușă Loving a producătorului francez Stof. Materialul de bază din care este făcut acest covoras pentru intrare este firul de nucă de cocos iar modelul este unul clasic pe culoare neutră. În centrul acestui covoraș (preș) de picioare găsim textul scris LOVE într-o inimă culoare gri-maro închis iar culorile predominante sunt crem murdar, gri închis și buline albe Dimensiunea acestui covoraș de picioare pentru ușa de intrare este de 40x60 cm (standardul european pentru acest tip de preșuri - covorașe).

Producătorul francez Stof are o gamă mai largă de covorașe - preșuri de picioare dintre care amintim: Ciao, Joie, Orylia, și Parapluie. 

Pachetul conține: Un covoraș de intrare cu mesajul Love pe fundal neutru, dimensiunea 40x60 cm, compoziție 100% cocos. 


Dimensiuni

  • Lățime: 40 cm
  • Lungime: 60 cm

Comandă rapid Covoraș intrare Love 40x60 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Covoraș intrare Love 40x60 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Covoraș intrare Love 40x60 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Covorașe intrare.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Covorașe intrare sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Maro
  • Material: Cocos
  • Latime: 40 cm
  • Lungime: 60 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Comodă TV Janella Comodă TV Janella

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Janella

346 lei
Bibliotecă Erik Bibliotecă Erik

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Erik

346 lei
Scaun de birou Concha Scaun de birou Concha

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun de birou Concha

346 lei
Scaun living Canopy Scaun living Canopy

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun living Canopy

346 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30