Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Coș rufe galben închis Laundry Camel 63x60x33 cm

Coș rufe galben închis Laundry Camel 63x60x33 cm

Cod produs: GEA45262
138 lei

Indisponibil

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Cos rufe galben inchis este un produs ce face parte din colecția Laundry a producătorului francez Stof. Materialul din care este confecționat acest coș de rufe este imitație de piele întoarsă ce conferă o senzație placută la atingere iar central avem un model printat cu textul pe culoarea albă: Laundry - CLEAN - Service. Pentru o manevrabilitate facilă acest coș de rufe este prevăzut cu două mănere (inele) metalice în partea superioară. Greutatea acestui coș de rufe este foarte mică, producătorul folosind în compoziție materiale cât mai ușoare pentru a putea transporta coșul plin de rufe cât mai ușor. Colecția de coșuri pentru rufe conține trei culori: Camel, Gris și Canard.      

Colectul conține: un coș pentru rufe, culoarea galben închis cu dimensiunea 63x60x33 cm colecția Laundry.    

Comandă rapid Coș rufe galben închis Laundry Camel 63x60x33 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Coș rufe galben închis Laundry Camel 63x60x33 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Coș rufe galben închis Laundry Camel 63x60x33 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Accesorii de baie.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Accesorii de baie sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Canapea, bej, FIRONA

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea, bej, FIRONA

869 lei
Comodă TV Kari Comodă TV Kari

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Kari

1109 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30