Veioză shabby chic Consuelo Lido

Cod produs: CS01-F24-469

Dimensiuni: 45×28 cm

Termen de livrare: 29 - 31 august

94 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Degrabă să stingi când răsare luna plină!

Veioză shabby chic cu picior din ceramică şi abajur imprimat cu flori. Este de nelipsit în orice amenajare romantică. Mai spunem că piciorul acesta frumos meşterit va face ca şi pe timp de zi veioza să iasă în evidenţă, lăsând razele soarelui să îmbogăţească decoraţiunea florală.

Funcţionează cu un bec de până la 40W (achiziţionat separat), pe soclu E27.

Materiale: ceramică, poliester

Înălțime
45 cm
Diametru
28 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu