Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră retro Savoy

Cod produs: CS01-F91-82747

Dimensiuni: 110×31 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

490 lei

Eglo

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Lustră cu şase braţe, de inspiraţie clasică. Cadrul este confecţionat din metal patinat, iar abajurul din sticlă mată. O lustră potrivită pentru living sau holul de la intrare, şi mai bine pusă în valoare dacă este însoţită de piese de mobilă în stil vintage. A se vedea şi aplicele din aceeaşi gamă, recomandate pentru iluminat ambiental.

Funcţionează cu două becuri de până la 60W (achiziţionate separat), pe soclu E27.

Culori: bronz patinat, alb

Materiale: metal, sticlă

Garanţie: 2 ani

Înălțime
110 cm
Diametru
31 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu