Retroboutique - Mobila Vintage

Lustră retro Beluga

Cod produs: CS01-F89-89133

Dimensiuni: 36×110 cm

Termen de livrare: 7 - 10 zile

300 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Îşi amintea vag drumul dintre munţi şi stihia care îi însoţise. La un moment dat, de niciunde, apăruse cabana aceasta din lemn, ascunsă după un pâlc de brazi. Lumina unei lămpi de-abia zărite şi un zvon de glasuri puseră goanei.

O foarte frumoasă lustră retro cu abajur din sticlă şlefuită, lucrată cu măiestrie. Difuzând cald lumina, acest corp de iluminat cu aer vintage este foarte potrivit în amenajări de living sau dormitor cu accente tradiţionale. Caută compania pieselor de mobilier şi a podelelor din lemn nefinisat, pe care le pune şi mai bine în valoare. Lucru important, sticla abajurului este şlefuită manual!

Funcţionează cu un bec de până la 60W (achiziţionat separat), pe soclu E27.

Culoare: maro antichizat, auriu

Materiale: oţel, sticlă

Garanţie: 2 ani

Lungime
36 cm
Înălțime
110 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu