Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră cu şase braţe Scandinav

Cod produs: CS01-F08-093

Dimensiuni: 56×62×56 cm

Termen de livrare: 13 - 15 iunie

686 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Prinse a alerga rotocoale de pipă printre ramuri de candelabru până când gândurile îi istoviră. Şi când zorii stinseră strălucirea lumânărilor, adormi tot nelămurit în fotoliu.

Lustră cu şase braţe confecţionate din lemn antichizat şi suport metalic de prindere. Abajururile din material textil difuzează blând lumina. Potrivită pentru orice decor rustic, lustra "Scandinav" încântă prin simplitatea şi eleganţa contururilor. Lustra este ajustabilă pe înălţime, prin intermediul lanţului care continuă axul central.

Înălţime maximă (cu lanţ): 100 cm

Acest corp de iluminat funcţionează cu şase becuri de până la 60W (achiziţionate separat), pe soclu E27.

Material: lemn, pânză

Lățime
56 cm
Înălțime
62 cm
Adâncime
56 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 1 Iul. 2014 de Andrei Andra
  am primit lustrele si au fost exact ce mi-am dorit. Multumesc ! O zi buna!

Adaugă un comentariu