Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră cu patru braţe Arta

Cod produs: CS01-F78-305

Dimensiuni: 58×58×39 cm

Termen de livrare: 13 - 15 iunie

431 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Sticla vitrată filtrează magic lumina; de vină este această dimineaţă de primăvară ce poleieşte aurit sufletul ostenit de aşa lungă iarnă. Se sparg mugurii peste tot astăzi, pâna şi lămpaşul înverzeşte şi mă întreb de-i un miracol sau aceasta-i noua fire a lucrurilor...

Pentru cei care iubesc decorul luminos, anume am pregătit această lustră. Lustra este ajustabilă pe înălţime (110 cm), prin intermediul lanţului care continuă axul central.

Funcţionează cu patru becuri de până la 40W (achiziţionate separat), pe soclu E14.

Culoare: alb

Material: metal

Stil: clasic

Lungime
58 cm
Lățime
58 cm
Înălțime
39 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu