Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră contemporană Lloyd

Cod produs: CS01-F19-433

Dimensiuni: 30 cm

Termen de livrare: 13 - 15 iunie

538 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Trage un scaun şi hai mai aproape, să-ţi dai cu părerea. Ce zici, am şlefuit cum trebuie? Muchia asta îmi pare mai colţuroasă, dar în rest zic că-i gata de montat. Ca să nu pierdem timpul, mai bine strigă să pornească motoarele.

Lustra aceasta poate părea cam aiurită, dar vă asigurăm că forma ondulată e aşa cu bună ştiinţă. De altfel, în asta constă farmecul său. Dacă vă plac interioarele decorate în stil eclectic, sigur îi veţi găsi un loc în amenajare. Recomandăm asortarea cu o masă cu blat din lemn nefinisat si cadru metalic.

Acest corp de iluminat funcţionează cu trei becuri de până la 40W (nu este inclus), pe soclu E14.

Material: metal

Culoare: negru

Diametru
30 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu