Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lampadar shabby chic Dream

Cod produs: CS01-6015

Dimensiuni: 152 cm

Termen de livrare: 30.01 - 4.02.2019

486 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Greieri cu frac şi maci la butonieră, visul meu de dimineaţă. Caleşti din zahăr candel, şerbet şi fistic, închipuirea de la amiezi. Lumini colorate, stele lucind în chihlimbar şi murmur de zefir, puntea spre vis din prag de seară.

Lampadar shabby chic al cărui stâlp metalic susţine patru abajururi pastelate, decorate cu inimioare. Lumini diafane învăluind noptiere şi comode cu patină, aceast lampadar se potriveşte într-un dormitor romantic, alături de veioze și lustre asortate.

Acest corp de iluminat funcţionează cu patru becuri de până la 70W (achiziţionate separat), pe soclu E14.

Materiale: metal, material textil

Înălțime
152 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu