Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Lampadar Beluga

Cod produs: CS01-F89-89137

Dimensiuni: 36×173×36 cm

Termen de livrare: 7 - 10 zile

603 lei670 lei-10% REDUCERE

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Îşi amintea vag drumul dintre munţi şi stihia care îi însoţise. La un moment dat, de niciunde apăruse cabana aceasta din lemn, ascunsă după un pâlc de brazi. Lumina unei lămpi de-abia zărite şi un zvon de glasuri puseră capăt goanei.

Lampadar cu picior din metal antichizat şi abajur din sticlă şlefuită, potrivit într-un decor vintage sau rustic. Fie că veţi alege să-l puneţi lângă birou, lângă masă sau într-un colţ al camerei, lampadarul este alegerea potrivită atunci când doriţi o soluţie de iluminat locală, care să nu obosească ochiul. Baza în forma unui disc cu diametru generos dă stabilitate, iar faptul că poate fi mutat cu uşurinţă îi conferă un avantaj în raport cu veiozele şi lustrele. Acestea din urma sunt altfel recomandate spre a-l completa în iluminarea unei camere. Lucru important, sticla abajurui este şlefuită manual!

Funcţionează cu un bec de până la 100W (achiziţionat separat), pe soclu E27.

Culoare: maro antichizat

Materiale: oţel, sticlă

Garanţie: 2 ani

Lățime
36 cm
Înălțime
173 cm
Diametru
36 cm
Promoţie valabilă până la data de 18.11.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu