LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru cu cinci braţe "Theodora"

Cod produs: CS01-F03-222

Dimensiuni: 61×47 cm

Termen de livrare: 29 - 31 august

534 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Vremuri cu fast şi-au spus poveştile sub candelabre grele din cristal. Dintr-o clipă în alta vreun chip cu zulufi te-aştepţi să răsară de după draperiile grele de catifea, purtând un zâmbet cochet. Şi chiar de nu mai sunt astăzi, glasuri şi siluete nobile stau încă vii în amintire.

Nimic mai elegant decât impunătoarele candelabre ce luminau odinoară sălile de bal ale conacelor şi palatelor. În amintirea acelor vremuri, iată candelabrul Theodora. Abajururile delicate filtrează discret lumina. Cadrul lustrei, format din cinci braţe frumos curbate, este ornat cât să răspândească mirific lumina. Desprins dintr-o poveste acest corp de iluminat, nici mai mult, nici mai puţin!

Recomandăm însoţirea cu piesele de mobilier clasic din gama Epoque, pe măsură de elegante.

Candelabrul "Josephina" funcţionează cu cinci becuri de până la 40W (achiziţionate separat), pe soclu E14.

Material: sticla, plastic, material textil

Culoare: crem, bej, auriu

 

Înălțime
61 cm
Diametru
47 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu