Retroboutique - Mobila Vintage

Abajur "Boxfish M"

Cod produs: AB01-APA-011

Dimensiuni: 22×35 cm

Termen de livrare: 5 - 7 zile

230 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Abajur clasic decorat cu imagini deosebite, imprimate pe materiale naturale precum bumbac sau in. Pe cadrul metalic se montează o bază din material translucid care este ulterior îmbracată în bumbac sau in printat. Structura metalica este confecţionată standard pentru dulie E27.

Recomandări de utilizare:
• Abajurul dimensiune L este recomandat pentru corpuri de iluminat de tavan destinate camerelor spaţioase şi pentru lampadare cu un picior foarte stabil;
• Abajurul dimensiune M poate fi folosit atât ca pendul de tavan pentru camerele de dimensiune medie cât şi ca abajur pentru lampadare de podea sau veioze;
• Abajurul dimensiune S se pretează pendulurilor de hol sau bucătărie precum şi veiozelor funcţionale sau decorative.

Acest produs nu include componenta electrică.

Materiale: bumbac, in, plastic, metal

Înălțime
22 cm
Diametru
35 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu