Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Consolă în stil scandinav Capo Black

LIVRARE GRATUITĂ

Consolă în stil scandinav Capo Black

Cod produs: KAR12461
2349 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 90×40×75 cm

Termen de livrare: 22 săptămâni


Descriere

Consolă, birou minimalist sau masa de toaletă – Capo poate fi la fel de bine oricare din acestea. Este numai o chestiune de imaginație. Practică și modernă, consola în stil scandinav Capo Black își găsește ușor locul în hol, living, birou sau dormitor. Este perfectă pentru spațiile mici, datorită dimensiunilor compacte. Raftul consolei este util pentru păstrarea revistelor sau a laptopului. Consola este fabricată din lemn masiv de brad, cu finisaj vopsit negru.

Caracteristicile consolei Capo Black:

 • culoare: negru
 • material: lemn de brad
 • stil: scandinav
 • dimensiuni: 90x40x75 cm
 • țară de origine: Estonia

 


Dimensiuni

 • Latime: 40 cm
 • Lungime: 90 cm
 • Inaltime: 75 cm
 • Greutate: 10 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Lemn
 • Culoare: Negru
 • Latime: 40 cm
 • Lungime: 90 cm
 • Inaltime: 75 cm
 • Greutate: 10 kg

Alte detalii

Danish Design

Design, calitate, funcționalitate - pe scurt, Karup. Piese de mobilier ingenios proiectate, special pentru spațiile mici. Canapele elegante pe timp de zi, ce se transformă în paturi confortabile pe timp de noapte. Ideale pentru apartamentele contemporane, unde spațiul reprezintă o veșnică problemă. Confort, simplitate, ergonomie - iată calitățile mobilierului Karup, ce atrag tineri și adulți deopotrivă.

Karup a fost înființată în Danemarca, în anul 1972, de către Preben Christinsen. Pasionat de mobilier, Preben a început să experimenteze diverse combinații de forme și materiale pentru paturi și canapele. ”Procesul” se desfășura în... hambarul de la ferma familiei Christensen. Astăzi, ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-un brand recunoscut internațional. Karup își are sediul în orașul cu același nume, în inima Danemarcei. Afacerea rămâne una de familie, fiind la a doua generație de antreprenori.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Masă de cafea Haku Natur Masă de cafea Haku Natur

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Haku Natur

2169 lei
Dulap de baie Kyabi Black Dulap de baie Kyabi Black

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap de baie Kyabi Black

2579 lei
Masă de cafea Haku Black Masă de cafea Haku Black

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Haku Black

2169 lei
Dulap de baie Kyabi Natur Dulap de baie Kyabi Natur

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap de baie Kyabi Natur

2579 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM