Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Consolă cu două sertare Mezo

LIVRARE GRATUITĂ

Consolă cu două sertare Mezo

Cod produs: HLM06182
778 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 120×39×73 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

O puteți amplasa în hol, în living sau chiar în baie - consola cu două sertare Mezo este utilă și decorativă totodată. Blatul semicircular este fabricat din sticlă iar cadrul este metalic. Este ușor de mutat - datorită dimensiunilor reduse - dar greu de trecut cu vederea. Un design original, pentru amenajări de interioare moderne.

Caracteristici consolă cu două sertare Mezo:

 • culoare: multicolor
 • materiale: mdf și metal
 • necesită asamblare
 • prevăzută cu sertare

Dimensiuni

 • Lățime: 39 cm
 • Lungime: 120 cm
 • Înălțime: 73 cm
 • Greutate: 20,7 kg

Comandă rapid Consolă cu două sertare Mezo de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Consolă cu două sertare Mezo de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Consolă cu două sertare Mezo, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Console.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Console sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Multicolor
 • Material: Metal
 • Latime: 39 cm
 • Lungime: 120 cm
 • Inaltime: 73 cm
 • Greutate: 20,7 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30