Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Comoda Lemn

118 produse

Comodele din lemn și dulapurile pentru haine sunt piese cheie de mobilier dormitor, oferind spațiul de depozitare atât de necesar în această încăpere. Deși amenajarea dormitorului se face în primul rând după criterii practice, aspectul estetic nu trebuie neglijat. Aici intră în scenă una, două sau chiar trei comode din lemn masiv care, alăturate celorlalte piese de mobilier din încăpere (pat, masute de toaleta, noptiere) - definesc atmosfera camerei de dormit, dându-i un farmec aparte.

Un model des întâlnit de mobilier dormitor (dar nu numai) este clasicul chiffonier, termen care denumește acele comode din lemn masiv, înalte, cu 4 sau 5 sertare. Piese de mobilier în stil francez, comodele de tip chiffonier, sunt foarte populare și astăzi datorită spațiului redus pe care îl ocupă. Le puteți folosi pentru păstrarea de prosoape și halate, cutii și coșuri, accesorii baie și textile baie (comodele din lemn masiv sunt foarte bune și pe balcon sau ca piese de mobilier baie) sau de accesorii birou. Alte modele mai moderne, din lemn masiv cu inserții de metal sunt compartimentate cu sertare si usi, pentru o mai bună organizare a spațiului de depozitare.

La Retro Boutique avem zeci de modele de comode living, hol sau dormitor, disponibile online. Preferatele noastre sunt comodele clasice din familia de mobilier rustic Farmehouse, fabricate integral din lemn de pin sau brad, care pot fi personalizate prin alegerea finisajului. Fie că doriți o culoare stejar sau stejar salbatic, fie că optați pentru o culoare nuc  sau cireș, avem zeci de variante din care să alegeți. Comoda cu oglinda este un alt ansamblu inedit, pe care firile creative îl pot compune pentru dormitor.

Mobila din camera de zi se compune, de obicei, din canapele extensibile,  biblioteci și etajere, comode tv. Pentru acestea din urmă avem câteva sugestii absolut originale: comoda TV din lemn masiv reciclat Hawa este o piesă de mare succes, fabricată în India și inspirată de farmecul exotic al acestei părți de glob. Dacă iubiți decorurile orientale, veți găsi numeroase idei de amenajare pe blogul Retro Boutique. Comoda pentru televizor Hangar 11 este o comoda lemn acoperită cu aluminiu, perfectă pentru iubitorii zborului. În aceeași familie avem disponibilă mese dining, măsuțe cafea, vitrina și comoda asortate, pentru camera de zi. Pentru un decor modern, vă recomandăm o comoda lemn masiv vospită alb sau negru. Din lemn masiv alb se fabrică și comodele cu sertare ale decorurilor romantice, acompaniate masute de toaleta, obiecte decorative și accesorii în culori pastelate (roz, bleu), pe care le veți folosi în amenajarea dormitorului.

citește mai mult

Comoda Din Lemn Masiv