Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Comodă pentru televizor Hangar 11 XL

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă pentru televizor Hangar 11 XL

Cod produs: HS20-2901
3559 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×40×56 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

O comodă pentru televizor, în stil industrial, destinată pasionaților de aeronautică. Confecţionată din lemn de mango şi MDF, are drept piesă de rezistenţă finisajul din folie de aluminiu. Acesta este şlefuit manual, cu nituri la vedere, amintind de fuselajul avioanelor de acum jumătate de secol. Marginile rotunjite dau comodei pentru televizor Hangar 11 XL un look aerodinamic, invitând gândurile la zbor. O piesă cu design original, completată de masa de cafea și biroul din aceeași familie.

Caracteristicile comodei TV Hangar 11 XL:

• design original de inspiraţie retro
• prevăzută cu 4 sertare şi nișă
• culoare: argintiu
• materiale: lemn de mango, MDF, aluminiu
• stil: industrial
• greutate: 65 kg
• nu necesită asamblare


Dimensiuni

  • Lățime: 40 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Înălțime: 56 cm
  • Greutate: 65 kg

Comandă rapid Comodă pentru televizor Hangar 11 XL de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Comodă pentru televizor Hangar 11 XL de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Comodă pentru televizor Hangar 11 XL, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Comode TV.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Comode TV sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Argintiu
  • Material: Metal, Lemn
  • Latime: 40 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Inaltime: 56 cm
  • Greutate: 65 kg

Alte detalii

Colecția Hangar 11

Zumzetul motoarelor ispitind somnul, abia pe la cinci deschise ochii. Ivită întâi din spatele aripii, cuprinzând apoi tot cerul deasupra Africii, văzu uriaşa geană aprinzând orizontul. La mii de picioare sub el continentul prinse a-şi schimba faţa, nepăsător la încremenirea călătorului solitar.

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30