Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Comodă Hannah

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă Hannah

Cod produs: PAK29879
804 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 150×75×75 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Office table without mobile drawer Amazon walnut 150x75x75

The Amazon range represents a modern executive look taken from a traditional style of executive office furniture. Available in a rich walnut finish the Amazon range is both bold, prestigious and will add a focal point to any office environment. The bow fronted desk top is an excellent managerial office desk with its deep chunky 25mm top that is both scratch and heat resistant with two brushed silver cable management port holes.


Features:
- Surface made of high quality melamine, 25 mm thick.
- Design: Modern and stylish in sonoma combination to match any room or office deco.
- It blends harmoniously with the rest of the series: Bookcases, cabinets, chests of drawers and a visitor table.

Dimension:
Length:                 150 cm
Width:                    75 cm
Total Height:          75 cm

Remarks:
Packed – Simple Assembly Required
The color of the delivered product may differ from the product's color on the image

  Dimensiuni

  • Lățime: 75 cm
  • Lungime: 150 cm
  • Înălțime: 75 cm
  • Greutate: 38 kg

  Comandă rapid Comodă Hannah de pe Retroboutique.ro!

  Comandă rapid și ușor produsul Comodă Hannah de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

  Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Comodă Hannah, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Birouri.

  Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

  Indiferent dacă îți dorești Birouri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

  Garanţie

  Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

  Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

  Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

  Retur

  Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

  Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

   

  Specificatii

  • Culoare: Maro
  • Material: PAL
  • Latime: 75 cm
  • Lungime: 150 cm
  • Inaltime: 75 cm
  • Greutate: 38 kg

  Opinii clienti

  Adaugă un comentariu


  produse asortate

  Livrare gratuită

  la peste 250 de lei

  Drept de retur

  30 zile

  Personalizare

  a peste 400 de produse

  Plata în rate

  până la 5 rate fără dobândă

  Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

  031 228 5140 contact@retroboutique.ro

  Luni - Vineri: 9 - 17:30