Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Ceas metalic de perete Roulette

LIVRARE GRATUITĂ

Ceas metalic de perete Roulette

Cod produs: BS01-F140-279
445 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 70×6 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

I-am păcălit pe toţi cu această patimă inventată. De atunci, sunt lăsat în pace şi nimeni nu mai intreabă de ce tanjesc astfel, aşteptand să apară curcubeul.

Ceas de perete creat pentru nostalgici. Se potriveşte de minune într-un spaţiu loft decorat în stil industrial.

Culoare: multicolor

Mecanism: cuarţ

Material: metal

Stil: retro, industrial


Dimensiuni

  • Adâncime: 6 cm
  • Diametru: 70 cm
  • Greutate: 6 kg

Comandă rapid Ceas metalic de perete Roulette de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ceas metalic de perete Roulette de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ceas metalic de perete Roulette, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Ceasuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Ceasuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Material: Metal
  • Adancime: 6 cm
  • Diametru: 70 cm
  • Greutate: 6 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Etajeră Olin Etajeră Olin

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră Olin

513 lei
Ceas de perete Tangela

LIVRARE GRATUITĂ

Ceas de perete Tangela

267 lei
Masă de cafea Iraida

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Iraida

270 lei
Birou din PAL Shanel Birou din PAL Shanel

LIVRARE GRATUITĂ

Birou din PAL Shanel

899 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30