Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Ceas marinăresc de perete Guernezey 30 cm

Ceas marinăresc de perete Guernezey 30 cm

Cod produs: GEA29193
78 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 30 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Ceas marinaresc perete Guernezey este un obiect decorativ foarte practic și estetic. Acest ceas este unul rotund și are circumferința de 30 cm iar orele sunt indicate de cifre romane. Modelul acesteui ceas este foarte deosebit, fundalul este unul ce imită podeaua din scânduri. 

baza interioară a acestui ceas este alcătuită din baghete subțiri metalice perpendiculare rezultând un produs în stilul modern - industria.   

Colecția Guernezey a producătorului francez Stof este una cu tematică marinărească și conține articole precum: perne decorative, perne scaun, pufuri podea, perne scaun. 

Ceasul funcționează cu o baterie de 1.5 V R6 Tip AA.

! Atenție - Bateria nu este inclusă în pachet ! Coletul conține: un ceas decorativ rotund pentru perete, colecția Handcraft, marca Stof Franța. 


Dimensiuni

  • Diametru: 30 cm

Comandă rapid Ceas marinăresc de perete Guernezey 30 cm de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ceas marinăresc de perete Guernezey 30 cm de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ceas marinăresc de perete Guernezey 30 cm, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Ceasuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Ceasuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Multicolor
  • Diametru: 30 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Puf Bean Red Puf Bean Red

LIVRARE GRATUITĂ

Puf Bean Red

430 lei
Taburet Josie Purple Taburet Josie Purple

LIVRARE GRATUITĂ

Taburet Josie Purple

370 lei
Cuier de podea Willette

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier de podea Willette

283 lei
Bufet Jule Bufet Jule

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet Jule

1259 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30