Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Ceas de perete De Ville

LIVRARE GRATUITĂ

Ceas de perete De Ville

Cod produs: BS01-F26-301
351 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 80×4 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Între scaune de lemn şi duşumele negeluite doarme un duh. E timpul rămas în urmă dincolo de sticlele verzi de absint. Măsoară-l, cuprinde-l cu un ceas.

Un elegant ceas vintage de perete ce evocă atmosfera vechilor locante. Dimensiunile sale îl fac potrivit pentru a fi amplasat într-un bar cu podea din scândură sau într-un  living spaţios, deasupra unei console patinate. Sau, la fel de inspirat, în holul unui han la răscruce de drumuri.

Decoratia ceasului este imprimata pe hartie.

Material: MDF


Dimensiuni

  • Adâncime: 4 cm
  • Diametru: 80 cm
  • Greutate: 4,85 kg

Comandă rapid Ceas de perete De Ville de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ceas de perete De Ville de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ceas de perete De Ville, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Ceasuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Ceasuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb, Maro
  • Material: Lemn
  • Adancime: 4 cm
  • Diametru: 80 cm
  • Greutate: 4,85 kg

Opinii clienti (1)

PĂRERI CLIENȚI

Draghici Francisca 07.12.2019
Foarte frumos !

Adaugă un comentariu


produse asortate
Lustră Ria

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră Ria

281 lei
Măsuță de cafea Livia Măsuță de cafea Livia

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Livia

430 lei
Comodă Rueben Comodă Rueben

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă Rueben

456 lei

Produse vizualizate

Ceas de perete De Ville

LIVRARE GRATUITĂ

Ceas de perete De Ville

351 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30