Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Ceas de gară

Ceas de gară "Frederic"

Cod produs: BS01-F47-138-2
232 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 29×46×15×9 cm

Termen de livrare: 1 săptămână


Descriere

Cadran de vestit zarva. Când se sfârşeşte ora tihnită a amiezii, ieşi de te pierde pe bulevard. Risipeşte singurătatea la cafeneaua din colţ, în fum de pipă şi aburi de coniac.

Ceas de gară cu dublu cadran, având carcasa din metal. Posedă un mecanism cuarţ alimentat cu baterii. Poate fi un cadou vintage deosebit pentru cei care locuiesc într-o casă cu verandă sau doresc amenajarea unui interior cu accente retro.

Caracteristici: ceas cu două cadrane

Culoare: negru

Material: metal

Stil: romantic, retro, clasic


Dimensiuni

 • Lungime: 29 cm
 • Înălțime: 46 cm
 • Adâncime: 9 cm
 • Diametru: 15 cm
 • Greutate: 1,64 kg

Comandă rapid Ceas de gară "Frederic" de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ceas de gară "Frederic" de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ceas de gară "Frederic", poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Ceasuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Ceasuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Negru
 • Material: Metal
 • Lungime: 29 cm
 • Inaltime: 46 cm
 • Adancime: 9 cm
 • Diametru: 15 cm
 • Greutate: 1,64 kg

Opinii clienti (5)

PĂRERI CLIENȚI

M. Alina 12.09.2014
Buna ziua, Ceasul poate fi montat si la exterior? Rezista in aer liber, ploaie, vant, ninsoare? Sau este de interior? Multumesc frumos.
Retro Boutique 01.09.2014
Da, toate ceasurile de gara din portofoliul nostru au cadran dublu.
A. Lavinia 31.08.2014
Are ecran pe ambele parti? Multumesc!
Retro Boutique 11.04.2014
Ceasul de perete Frederic functioneaza cu doua baterii de tip R6 (cate una pentru fiecare cadran).
Udriste Ana Maria 10.04.2014
Imi puteti spune va rog cu ce tip de baterii merge acest ceas? Multumesc!

Adaugă un comentariu


produse asortate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30