Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 5 decembrie ÎNCHIS
Ceas cu pendul De Ville

Ceas cu pendul De Ville

Cod produs: BS01-F26-276
208 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 58×3 cm

Termen de livrare: 1 săptămână


Descriere

Între scaune de lemn şi duşumele negeluite doarme un duh. E timpul rămas în urmă dincolo de sticlele verzi de absint. Măsoară-l, cuprinde-l cu un ceas.

Un elegant ceas vintage de perete, prevăzut cu pendul, ce evocă atmosfera vechilor locante. Dimensiunile sale îl fac potrivit pentru a fi amplasat într-un bar cu podea din scândură sau într-un  living spaţios, deasupra unei console patinate. Sau, la fel de inspirat, în holul unui han la răscruce de drumuri.

Decoratia ceasului este imprimata pe hartie.

Material: MDF


Dimensiuni

  • Adâncime: 3 cm
  • Diametru: 58 cm
  • Greutate: 2,205 kg

Comandă rapid Ceas cu pendul De Ville de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Ceas cu pendul De Ville de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Ceas cu pendul De Ville, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Ceasuri.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Ceasuri sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Alb, Maro
  • Material: Lemn
  • Adancime: 3 cm
  • Diametru: 58 cm
  • Greutate: 2,205 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Bibliotecă Marry Bibliotecă Marry

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Marry

869 lei
Șifonier cu 6 uși Lena Șifonier cu 6 uși Lena

LIVRARE GRATUITĂ

Șifonier cu 6 uși Lena

1879 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 5 decembrie ÎNCHIS