Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Candelabru cu douăsprezece braţe Basilano Cognac

LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru cu douăsprezece braţe Basilano Cognac

Cod produs: CS01-F78-227
2500 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 110×100 cm

Termen de livrare: 3 - 5 zile


Descriere

Odinioară, candelabrele făceau parte din decorul fastuos al saloanelor de bal sau al sălilor de primire. Vremea a trecut şi iată că astăzi le regăsim - la fel de elegante şi impunătoare - în interioarele caselor şi apartamentelor contemporane.

Candelabrul cu douăsprezece braţe "Basilano" este inspirat din vechea tradiţie europeană a candelabrelor din cristal, ce dădeau strălucire seratelor din reşedinţele nobiliare. La capătul zalelor metalice regăsim trunchiul din sticlă şi elegantele braţe curbate, toate ornamentate cu cristale din sticlă. Irizările finisajului coniac sporesc aerul sofisticat al acestui corp de iluminat clasic.

Caracteristicile candelabrului Basilano:

 • culoare: coniac
 • materiale: oţel, sticlă acrilică
 • funcţionează cu 12 becuri de 40W, achiziţionate separat
 • tip soclu: E14
 • înălţime fără lanţ: 84 cm
 • grad de protecţie la umiditate: IP20
 • garanţie: 2 ani

Dimensiuni

 • Înălțime: 110 cm
 • Diametru: 100 cm
 • Greutate: 5 kg

Comandă rapid Candelabru cu douăsprezece braţe Basilano Cognac de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Candelabru cu douăsprezece braţe Basilano Cognac de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Candelabru cu douăsprezece braţe Basilano Cognac, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Candelabre.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Candelabre sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Material: Metal, Sticla
 • Soclu: E14
 • Becuri: 12
 • Inaltime: 110 cm
 • Diametru: 100 cm
 • Greutate: 5 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Scaun dining Bella Grey Scaun dining Bella Grey

LIVRARE GRATUITĂ

Scaun dining Bella Grey

306 lei

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30