Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio

LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio

Cod produs: MAY09605
1570 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 42×55,5 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Candelabrul Miraggio cu cristele decorative este o piesă cu aspect elegant, menită să pună în valoare un ambient spectaculos. Corpul de iluminat poate fi considerat o piesă artistică valoroasă şi se remarca datorită cadrului de metal cu forme deosebite se a cristalelor sferice şi în formă de lacrimă care îl completează. Candelabrul Miraggio funcţionează cu 4 becuri E14. Întregul corp este învăluit de un abajur mare cu cadru metalic rafinat, îmbrăcat în ţesătura fină de organza şi produce lumină caldă, plăcută.

Caracteristici Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio:

 • culori: crom,alb
 • materiale: metal,organza
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 42 cm
 • Diametru: 55,5 cm
 • Greutate: 5,7 kg

Comandă rapid Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Candelabru cu cristale decorative și 4 becuri Miraggio, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Candelabre.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Candelabre sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb
 • Material: Metal, Textil
 • Lungime: 42 cm
 • Diametru: 55,5 cm
 • Greutate: 5,7 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Veioză Miraggio Veioză Miraggio

LIVRARE GRATUITĂ

Veioză Miraggio

654 lei
Lustră Miraggio Lustră Miraggio

LIVRARE GRATUITĂ

Lustră Miraggio

470 lei
Lampadar Miraggio Lampadar Miraggio

LIVRARE GRATUITĂ

Lampadar Miraggio

1065 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30