Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS
Candelabru cu 8 brațe Boscage

LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru cu 8 brațe Boscage

Cod produs: MAY09600
2292 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 50×76 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Candelabrul Boscage cu 8 braţe este o piesă robustă care pune în valoare un living modern, echilibrat, dominat de eleganță. Corpul cu 8 braţe se remarcă datorită finisajelor deosebite, a asocierilor inedite de culori şi texturi dar şi datorită liniilor asimetrice care domină încăperea. Braţele candelabrului sunt susţinute de un corp decorat cu elemente moderne. Dimensiunea generoasă a candelabrului îl face potrivit pentru a fi montat în încăperi spaţioase. Piesa vine cu lanţ de susţinere reglabil, ce permite integrarea perfectă în mediul ambient.

Caracteristici Candelabru cu 8 brațe Boscage:

 • culori: negru, argintiu
 • materiale: metal,pvc,textil
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 50 cm
 • Diametru: 76 cm
 • Greutate: 4,5 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Negru
 • Material: Metal, Textil, PVC
 • Lungime: 50 cm
 • Diametru: 76 cm
 • Greutate: 4,5 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 31 octombrie ÎNCHIS