Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Candelabru cu 5 brațe Talia

LIVRARE GRATUITĂ

Candelabru cu 5 brațe Talia

Cod produs: MAY09601
954 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 50×62 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Candelabru Talia cu cinci braţe este o piesă care contribuie la crearea unui ambient ce se doreşte a fi elegant şi rafinat. Materialele de bună calitate, finisajele impecabile şi elementele decorative unice sunt câteva dintre caracteristicile care fac ca acesta să fie un corp unic. Obiectele decorative sub forma unor cristale ce completează braţele sunt însă elementele ce completează perfect această piesă inedită. Rafinamentul acestei piese este evidenţiat şi de aspectul abajururilor îmbrăcate în bumbac alb. Candelabrul Talia este o piesă ce funcţionează cu 5 becuri E 14.

Caracteristici Candelabru cu 5 brațe Talia:

 • culori: argintiu, alb
 • materiale: metal,pvc,textil
 • garanție: 2 ani

Dimensiuni

 • Lungime: 50 cm
 • Diametru: 62 cm
 • Greutate: 3,3 kg

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Argintiu
 • Material: Metal, Textil, PVC
 • Lungime: 50 cm
 • Diametru: 62 cm
 • Greutate: 3,3 kg

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM