Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS
Bufet living Diamond

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet living Diamond

Cod produs: HS20-4731
3179 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 120×38×85 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni


Descriere

Bufetul de living Diamond este o piesă în stil scandinav ce face parte din colecţia cu acelaşi nume. Recomandat pentru zona de dining sau cea de living, bufetul Diamond îmbină într-o cromatică desavarsită căldura lemnului de tec lăcuit cu răceala gri antichizat a metalului. Cele două uşi laterale ascund compartimente ideale pentru depozitarea serviciilor de masă şi a accesoriilor necesare servirii mesei, iar cele trei sertare centrale pot găzdui nelipsitele accesorii şi mărunţişuri întâlnite în orice locuinţă.

Caracteristicile bufetului de living Diamond:
• design de inspiraţie scandinavă
• 3 sertare şi 2 compartimente cu uşă
• culori: maro deschis, gri
• materiale: lemn masiv de tec, metal
• stil: scandinav
• țară de origine: India


Dimensiuni

  • Lățime: 38 cm
  • Lungime: 120 cm
  • Înălțime: 85 cm
  • Greutate: 64,6 kg

Comandă rapid Bufet living Diamond de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Bufet living Diamond de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Bufet living Diamond, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Bufete.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Bufete sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

  • Culoare: Maro
  • Material: Lemn
  • Latime: 38 cm
  • Lungime: 120 cm
  • Inaltime: 85 cm
  • Greutate: 64,6 kg

Alte detalii

Colecţia Diamond

Colecţia de mobilă pentru living Diamond îmbină esența exotică de lemn de tec reciclat, de un cafeniu plăcut şi suprafeţele reci din metal, alăturare ce creează un contrast atrăgător. Lemnul de tec reciclat ce are ca sursă case vechi, uşi sau porţi dezmembrate este lucrat manual în formă încrucişată şi folosit ca inserţie artistică în colecţia Diamond. Astfel rezultă un mobilier în stil scandinav, ieşit din tipare, ce poate fi folosit în living, dar și în alte zone ale locuinţei. Cele peste douăsprezece piese de mobilă ale colecţiei pot forma compoziţii de sine stătătoare sau pot fi integrate cu succes în spaţii deja mobilate.

 

 

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate

Produse vizualizate

Bufet living Diamond Bufet living Diamond

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet living Diamond

3179 lei

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS