Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, 28 noiembrie - 1 decembrie ÎNCHIS
Bufet Dia

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet Dia

Cod produs: PAK37552
1409 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 200×40×86 cm

Termen de livrare: 1 săptămână


Descriere

Renee pakoworld buffet in white pine color 200x40x86cm

For those of you who are looking to furnish your space with a modern series, with modern designs and colors of your time, Renee with its high quality construction is the best offer on the market to renew the aesthetics of your space.
An impressive decoration proposal that reaches the limits of minimal design.

Specifications:
* Body & surface made of: 16mm thick chipboard with high quality melamine coating, with resistance to stress and time - in color: White pine.
* Perimetrically carries 0.5 mm ABS Edge banding
* Metal handles in black color.
* 3 x (Drawer slide - full extension H30, ball bearing)

Dimension:
Length:   200 cm.
Width:       40 cm.
Height:      86 cm.

Comments:
* The product is delivered unmounted, in factory packaging and with a detailed assembly guide.
* The color of the delivered product may differ from the product's color on the image

  Dimensiuni

  • Lățime: 40 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Înălțime: 86 cm
  • Greutate: 65 kg

  Comandă rapid Bufet Dia de pe Retroboutique.ro!

  Comandă rapid și ușor produsul Bufet Dia de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

  Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Bufet Dia, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Bufete.

  Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

  Indiferent dacă îți dorești Bufete sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

  Garanţie

  Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

  Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

  Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

  Retur

  Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

  Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

  Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

   

  Specificatii

  • Culoare: Alb, Maro
  • Material: PAL
  • Latime: 40 cm
  • Lungime: 200 cm
  • Inaltime: 86 cm
  • Greutate: 65 kg

  Opinii clienti

  Adaugă un comentariu


  produse asortate

  Livrare gratuită

  la peste 700 de lei

  Drept de retur

  30 zile

  Personalizare

  a peste 400 de produse

  Plata în rate

  până la 5 rate fără dobândă

  Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

  031 228 5140 contact@retroboutique.ro

  Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, 28 noiembrie - 1 decembrie ÎNCHIS