Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS
Bufet cu vitrină Belmonte Trio

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet cu vitrină Belmonte Trio

Cod produs: HS11-F400-1477
4452 lei

Indisponibil

Dimensiuni: 180×46×206 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni


Descriere

Ciudat burg acesta: patru străzi drepte, întretăindu-se şi întovărăşindu-se două câte două. De-a lungul lor, case cu acoperiş plat şi mobila alba, mutate parcă de pe ţărmuri meridionale. Teribil plictis, îmi spuneam, dar pe la zece seara - când oamenii au ieşit în piaţeta cu havuz - am priceput că lucrurile stăteau altminteri.

Bufet cu vintrină din lemn de brad, ce îşi găseşte foarte bine locul într-o living cu temă rustică. Pe cele patru rafturi ale vitrinei puteţi aşeza cărţi, decoraţiuni sau porţelanuri. Bufetul are două sertare şi compartiment cu raft, aici putând pune la păstrare vesela, tacâmurile şi serviciul de ceai.

Caracteristicile bufetului Belmonte Trio:

 • culori: alb (cadru), bej (blat)
 • materiale: cadru din masiv de brad, panouri din MDF, cornişe din stejar
 • stil: rustic
 • feronerie din metal patinat
 • bufet cu trei sertare şi compartiment cu raft
 • vitrină cu patru rafturi
 • nu este necesară asamblarea
 • disponibil exclusiv la Retro Boutique
 • produs fabricat în Uniunea Europeană

Dimensiuni

 • Lățime: 46 cm
 • Lungime: 180 cm
 • Înălțime: 206 cm

Comandă rapid Bufet cu vitrină Belmonte Trio de pe Retroboutique.ro!

Comandă rapid și ușor produsul Bufet cu vitrină Belmonte Trio de pe site-ul Retroboutique! Produsele comandate vor ajunge în cel mai scurt timp în posesia ta, iar tu te vei bucura de produse de calitate, fără a plati o avere pentru ele. În plus, ne răsplătim clienții cu transport gratuit la orice comandă ce depășește suma de 700 lei.

Fie că vrei să cumperi pentru tine sau pentru a oferi cadou produsul Bufet cu vitrină Belmonte Trio, poți cere retro-consilierilor noștri detalii legate de Bufete.

Cauți acel magazin de mobilă, corpuri de iluminat și decorațiuni care să îți ofere o gamă variată de produse, ce aparțin brandurilor de renume? Alege Retroboutique.ro!

Indiferent dacă îți dorești Bufete sau orice altă piesă de mobilier sau decorațiune, site-ul Retroboutique.ro îți oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri. Mobila, corpurile de iluminat și decoratiunile sunt importate și ajung în cel mai scurt timp la tine, pentru a-ți înfrumuseța casa sau apartamentul.

Garanţie

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Retur

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

 

Specificatii

 • Culoare: Alb, Bej
 • Material: Lemn
 • Latime: 46 cm
 • Lungime: 180 cm
 • Inaltime: 206 cm

Opinii clienti

Adaugă un comentariu


produse asortate
Bufet colonial Hawa Bufet colonial Hawa

LIVRARE GRATUITĂ

Bufet colonial Hawa

3239 lei

Produse vizualizate

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 28 noiembrie ÎNCHIS