Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Suport sticle

Suport sticle

3 produseFiltre

Suport sticle

3 produse

Locuinta noastra este locul in care ne incarcam bateriile, este locul in care ne simtit in siguranta si spatiul in care putem fi noi insine. Este un spatiu intim, in care ne petrecem o buna parte din viata, de aceea amenajarea acestuia la capacitate maxima, este o necesitate pentru a ne simti cat mai placut. In acest sens, un rol major in constituie mobilierul cat si decoratiunile interioare.

Mobilierul, pe langa rolul de depozitare bine cunoscut de noi toti, are rolul de a crea imagini de ansamblu armonioase, accentul punandu-se pe dimensiunea spatiilor. De asemenea, cu ajutorul mobilierului putem sa ne exprimam personalitatea, iar cu ajutorul cromaticii, putem pune accent pe un anumit stil cu care rezonam, sau putem crea un adevarat conceput unic si personal. Astfel, in dezvoltarea unei locuinte cu totul unice, mobilierul joaca un rol esential, insa are nevoie de ajutor. In acest sens, ajutorul vine din partea decoratiunilor de interior. Decoratiunile de interior, au rolul de a ajuta mobilierul, de a-l infrumuseta si de ce nu, de a-l ajuta sa devina din ce in ce mai functional. Astfel, ajungem la concluzia ca, nu putem trai optim in locuinta noastra, fara ajutorul unui mobilier si a unei decoratiuni atent alese.

O decoratiune de interior, dar in acelasi timp si un obiect care ne ajuta in demersul depozitarii optime, este suportul de sticle. De multe ori, am depozitat sticlele de vin in spatii care nu sunt tocmai potrivite, precum in dulap sau pe balconul locuintei. Aceste actiuni, in unele situatii, s-au transformat in scenarii nu tocmai placute, deoarece sticlele s-au spart sau continutul acestora si-a pierdut din calitate. Astfel, pentru a evita toate aceste situatii negative, cea mai usoara, la indemana si mai practica solutie este achizitonarea unui suport de sticle. Suportul de sticle, iti va oferi linistea sufleteasca de care ai nevoie si te va indemna sa-ti completezi colectia din ce in ce mai mult.

Pe langa rolul functional pe care il ofera, suportul de sticle are si un rol estetic destul de impunator. Asezat in orice incapere, suportul de sticle va aduce o nota de eleganta si mister oricarei incaperi, rafinamentul fiind la el acasa. Astfel, atunci cand iti chemi prietenii la tine acasa, le poti prezenta intr-o maniera deosebita noile achizitii in materie de vin, asezandu-le pe un suport care le pune frumusetea in evidenta.

Mai mult decat atat, suporturi de sticle se pot tranforma foarte usor in mini-baruri. Astfel, o asemenea achizitie, iti va transforma camera in care este asezat, intr-un spatiu destinat relaxarii, un spatiu care te invita la comunicarea cu prietenii, un spatiu care va avea un aer cu totul diafan. Un bun exemplu, este suportul de sticle Industry. Acesta, pe langa cele doua etajere generoase pe care iti poti aseza vinurile, vine insotit de un suport, in partea superioara, in care iti poti aseza paharele cu vin. Mai mult decat atat, intre cele doua zone, exista un sertar, in care iti poti depozita clestisorii de gheata sau tirbusoanele.

Suporturile de sticle, pot fi foarte adaptative in orice locuinta, de aceea daca spatiul locuintei tale nu este unul foarte generos, poti opta pentru suporturi de sticla, care pot fi asezate pe mobilier. Un exemplu foarte bun in acest sens, este suportul de sticle Dojo. Acesta, avand o capacitate de depozitare de trei sticle, poate fi asezat cu succes pe o comoda din living, sau de ce nu, pe masa din dining sau blatul bucatariei tale.

Suporturile de sticle sunt o metoda foarte placuta de a decora intr-o maniera eleganta locuinta noastra, cat si un mijloc de depozitare optim a sticlelor, astfel un asemenea accesoriu este binevenit.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30