Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Servicii de masă

Servicii de masă

12 produseFiltre

Servicii de masă

12 produse

Bucataria este locul in care spiritul nostru creativ este la cote maxime. Cu siguranta fiecare dintre noi a creat o masa din ce a avut prin frigider, rezultatul fiind unul surprinzator placut sau mai putin. Cu toate ca unele experimente au fost mai reusite in timp ce altele au fost mai putin placute din punct de vedere culinar, toate acestea au fost asezate pe farfurii frumoase si elegante. Astfel, putem observa faptul ca suntem dependenti de nevoia de frumos, de bun gust, de eleganta.

Nevoia de elegant, de echilibru, de armonie, este prezenta pe toata durata vietii noastre, astfel caminul nostru, este centrul in care creativitatea, personalitatea, sunt manifestate din belsug. Astfel, setea noastra de a ne crea un mediu cat mai frumos din punct de vedere estetic, este constant in crestere, de aceea in zilele actuale, accentul pe orice detaliu este esential. In acest sens, un detaliu din ce in ce mai des intalnit in casele noastre, este accentul pus in mod exclusiv pe vesela noastra.

Inainte sau in copilarie, serviciile de masa erau simple, modelele acestora nefiind atat de deosebite sau chiar inexistente. Acest aspect nu ne deranja absolut deloc, insa putem observa din ce in ce mai des intalnita nevoia de exprimare a personalitatii inclusiv prin vesela asezata pe masa. In acest sens, se poate observa o evolutie clara in ceea ce privesc serviciile de masa, acestea avand detalii aurii, modele deosebite, flori, modele etno sau linii. Mai mult decat atat, finisajele cat si forma acestora s-a schimbat, astfel ne putem bucura de servicii de masa cu finisaj mat, cu finisaj metalic, cu finisaj lucios auriu si de ce nu, cu forme deosebite.

Serviciile de masa joaca un rol esential atunci cand dorim sa ne invitam persoanele dragi noua la masa, deoarece acestea creaza stilul pe care dorim sa-l atribuim mesei. Facand un exercitiu de imaginatie, gandeste-te daca fiecare invitat ar avea o farfurie ca model si ca forma diferita. Cum ar arata masa? Raspunsul este destul de evident, un haos total. Astfel, daca doresti sa nu ai parte de acest haos, cel putin nu la tine acasa, un serviciu de masa este ceea ce ai nevoie. Acesta, va putea sa-ti ofere vesela pentru diferite feluri de mancare, avand aceiasi forma, cat si acelasi model. Bineinteles, un astfel de serviciu de masa, te va ajuta sa creezi o imagine armonioasa, iar oaspetii tai vor fi cu totul placut surprinsi.

Serviciile de masa, au o functionalitate bine definita, aceea de a prezenta intr-un mod placut mancarea, invitandu-te la degustare, insa pot fi de asemenea si un cadou deosebit. De multe ori, atunci cand ne vizitam rudele sau prietenii, nu stim ce am putea sa le ducem in dar pentru a se simti cu adevarat fericiti. Astfel, solutia este un serviciu de masa. Acesta cu siguranta va fi un cadou de succes, deoarece un serviciu nou de vesela este mereu binevenit, deoarece majoritatea serviciilor de masa pe care le detinem, sunt de foarte multe ori incomplete. Un serviciu de masa este un cadou universal valabil, astfel cu toate ca vorbim despre tineri de 20 de ani sau de persoane trecute de 40 de ani, bucuria va fi la fel de mare.

Daca esti o persoana care iubeste sa gateasca pentru prietenii sau familia ei, clar ai nevoie de un serviciu de masa generos in ceea ce priveste numarul de piese. Un exemplu de serviciu de masa satisfacator este modelul Rubens. Acesta are un numar de 20 de piese, avand accente elegant florale. Astfel, alaturi de familia sau de prietenii tai, va puteti bucura de o masa cu totul deosebita.

Serviciile de masa sunt mereu binevenite in casele noastre, deoarece de cele mai multe ori, orice serviciu pe care il detinem deja ori are mici defecte de finete, ori a ajuns cu vesela lipsa.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30