Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Fețe de masă

Fețe de masă

55 produseFiltre

Fețe de masă

55 produse

Față de masă Rafaela

LIVRARE GRATUITĂ

Față de masă Rafaela

352 lei

Caminul nostru este mediul in care ne petrecem o foarte buna perioada din viata noastra. Este locul in care amintirile, familia, experientele, emotiile cat si trairile sunt mereu prezente, de aceea crearea unui spatiu cat mai primitor si eficient este esential in dezvoltarea noastra umana.

In acest sens, spatiile de depozitare, obiectele, cat si accesoriile pe care le achizitionam, joaca un rol major. Pe langa mobilierul care ne asigura spatii de depozitare optime gazduirii obiectelor de care ne folosim, un rol major in crearea unui spatiu cald si primitor, este distribuit in mod exclusiv detaliilor.

Detaliile din locuinta noastra, fac diferenta dintre o locuinta monotona, lipsita de viata, intr-un spatiu care te invita la relaxare, care te face sa petreci cat mai mult timp acolo si care iti ofera senzatia de "acasa". Am putea spune ca detaliile acestea, precum decoratiunile si accesoriile interioare sunt sarea si piperul din caminul nostru. De aceea, daca ne dorim o locuinta cat mai primitoare, o locuinta care te face sa te simti bine, care iti incarca energiile la maxim, trebuie sa apelam la aceste mici aspecte.

Un bun accesoriu, pe care il regasim si in amintirile noastre din copilarie, este fata de masa. Fata de masa, este acel material, care pe langa functionalitatea de a proteja masa, este un detaliu care transforma orice masa, intr-un spatiu care te invita la masa, la savurarea unui ceai sau a unei cafele. Este un accesoriu prezent pe toata durata vietii noastre, astfel importanta acestuia este una esentiala in locuinta noastra.

Fetele de masa, au scopul de a proteja in primul rand masa. Astfel, cu ajutorul acestora, putem ascunde unele defecte a unei mese sau o putem proteja de eventualele incidente neplacute. De asemenea, cu ajutorul lor, putem prelungi destul de mult viata unei mese, deoarece materialele acesteia sunt protejate intr-o maniera optima. Mai mult decat atat, daca detinem o masa inca functionala, dar care si-a schimbat din pacate aspectul in partea superioara, putem opta cu succes la un astfel de truc. Cu ajutorul fetei de masa, ii vom reda frumusetea, ii vom da un aspect fresh, iar functionalitatea acesteia va ramane la fel.

Fetele de mese, pot infrumuseta cu succes orice masa pe care sunt asezate. Avand diferite modele, acestea pot transforma masa in spatiu de interes a incaperii, pot infrumuseta incaperea si de ce nu, o pot anima. O living care are spatiu de dining, cu ajutorul unei fete de mese, pe langa faptul ca va proteja masa o perioada generoasa de timp, va crea o imagine de ansamblu armonioasa. O imagine care te invita sa te asezi la masa si de a savura ceva delicios.

In ceea ce priveste bucataria, fetele de masa, au rolul de a proteja masa de abur sau de umiditate, dar in acelasi timp de a anima toata incaperea. Fetele de masa in bucatarie creaza o atmosfera de caldura, o senzatia de familie, creand o experienta atunci cand mananci. Aceasta senzatie o putem regasi si in amintirile noastre, atunci cand eram alaturi de parintii nostri si savuram alaturi de acestia o cana generoasa de ceai, uitandu-ne in acelasi timp la modelul interesant a fetei de masa. Aceasta amintire, o poti aduce in prezentul vietii tale cu ajutorul unei fete de masa care are culori vii, care este hazlie, avand diferite modele.

Fetele de masa pot pune accent intr-o incapere sau pot linisti cromatica acesteia. Daca zona de living cu cea de dining este una incarcata cromatic si simti nevoia de a o tempera, poti apela cu succes la o fata de masa precum modelul Aquitane Ciment. Aceasta te va ajuta sa creezi o imagine de ansamblu armonioasa, dar mai ales echilibrata.

Fetele de mese ne ajuta sa ne protejam si sa prelungim viata mesei noastre, iar in acelasi timp ne ajuta sa ne cream propriile amintiri de neuitat.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30