Idei de amenajare

În pas de sărbătoare se aleg decorațiunile și cadourile

   Să fii fericit depinde de tine. Anul 2020 e greu de descris pentru majoritatea. Dar sărbătorile sunt o șansă de terapie, de bucurie, de o refacere după tot acest an. Poți să zâmbești, să te aduni și după să te pierzi în culorile de iarnă.  Prin urmare, în pas de sărbătoare se aleg decorațiunile și cadourile ce aduc toată această atmosferă. Un dar aduce un zâmbet, o bucurie, o îmbrățișare, recunoaștere. E un simbol și arată că te gândești la cei dragi. Iar decorațiunile alimentează și mențin atmosfera și gândul acelui moment de dar.

Idei de cadouri pentru Craciun

Atmosferă de sărbătoare

   În primul rând, o atmosferă romantică definită prin linii curbe și culori pastelate sau neutre e un cadru perfect pentru decorațiunile de crăciun. De exemplu pe o comodă în stil stil clasic, care păstrează formele curbe și simetria volumului poți să așezi crengi de brad natural care să împarfumeze camera. Ornamentele ușor adânci care sunt integrate cu subtilitate și eleganță pe fețele comodei creează umbre delicate. Mânerele din metal cu motive vegetale atrag privirile, fiind elementele centrale pentru împărțirea fiecărui registru.

În pas de sărbătoare se aleg decorațiunile și cadourile, dar mobilierul rămâne să te bucure. Poate toate aceste detalii par realizate pentru această lună din an atât de așteptată atât de cei mici cât și de cei mari. În orice caz, mobilierul clasic e perfect pentru orice moment din viața ta. Vei simți cum fiecare zi e mai frumoasă și elegantă într-o atmosferă autentică. Creeată prin rafinamentul unui mobilier aparte.

   Comoda este o piesă de mobilier perfectă pentru expunerea decorațiunilor mai aparte. De exemplu diferite figurine simbolice precum Moș Crăciun, oameni de zăpadă, brazi, spărgătorul de nuci, stele, case miniaturale, reni și urși polari pot fi parte din decor. Mai presus de toate este șemineul. O formă elegantă, un element central pentru o casă amenajată pentru a aduce fericire. Poți integra un cadru de șemineu pe care poți la fel de bine să continui cu decorațiunile de Crăciun. În plus poți să pregătești șosetele pentru cadouri și să le ordonezi deasupra golului de șemineu. Similar cu o comodă, șemineul are dimensiunile potrivite pentru a servi ca zonă pentru decor. Deasupra poți să alegi o oglindă mare, rotundă, cu ramă de lemn pe care să prinzi o ramură de brad cu o fundă roșie. Luminile bradului și restul decorului se va dubla prin refexia oglinzii.

Farmec provensal în pas de sărbătoare

   Pentru a te bucura de sărbători cu farmec provensal, poți să alegi să integrezi în locuința ta o piesă de mobilier din colecția LivinHill. Fiecare obiect este special și prețios, realizate din materiale atent alese. Cu alte cuvinte te poți bucura de calitatea lemnului și atingerea delicată a materialelor textile pentru o perioadă îndelungată.

Decor de masa in spiritul mobilierului elegant din casa.

Elemente naturale pentru un Crăciun parfumat

   Poate bradul e elementul central în case de Crăciun. Dacă ești pasionat de decorațiuni și îți place să faci pregătiri în detaliu e posibil să fie greu să zici care este elementul central. Cel mai probabil, masa din living în stil clasic va fi plină de culoare. Lumânările parfumate adunate pe o tavă cu oglindă stau alături de o coroniță de brad probabil făcută de tine. În centru poți să pui un glob de sticlă, pe care l-ai cumpărat din locul tău preferat, sau elemente de Crăciun. Dar dacă îți plac foarte mult lumânările, poți să le folosești peste tot prin casă. Sunt perfecte pentru atmosfera de Crăciun.

Coronițele care se prind de ușa de la intrare în cas sunt foarte imprtante. Poți să folosești decorațiunile pe care le ai sau să alegi elemente naturale pentru a le împodobi. De exemplu felii de portocală, batoane de scorțișoară, conuri de brad, merișoare, flori de bumbac, lavandă, nuci și așa mai departe. Cu siguranță vor da o notă de eleganță cu arome plăcute și culori calde.

   Un clinchet de clopoței aduce muzicalitate în casa ta. Un sunet aparte pe care să îl auzi de fiecare dată când deschizi ușa. Coroana din crengi de brad așezată central pe ușă poate să fie foarte simplă. Iar prin adăugarea unui element important precum clopoțeii, nu e nevoie să împodobești și mai mult coroana.

Lumina pentru seara de Crăciun

   Într-un felinar din lemn cu detalii metalice și pereți de sticlă poți să ai o lumânare. Una cu flacără mare care să lumineze cu putere orice colț din casă. Ca o stea ce strălucește, îți va acompania poveștile. Pentru masa de dining să alegi un sfeșnic cu trei sau cinci brațe pe care să îl așezi central. Iar printre crengile de brat poți să alegi să pui din atât de multe decorațiuni. Poate un trenuleț metalic cu design vintage ce pare că își croiește drum prin verdele crengilor de conifere. Sau mici păsări ce par că se ascund de vântul iernatic. Atât de multe variante și depinde doar de tine să alegi ce ți se potivește. În pas de sărbătoare se aleg decorațiunile și cadourile cele mai potrivite. Te inspiră aerul rece, colindătorii și începi să te gândești la ce dorințe ai pentru sfârșitul de an.

   Scaunele pentru zona de dining sunt foarte importante. Trebuie să fie comode și să arate bine în relație cu masa. Scaunele în stil clasic cu spătarul și șezutul tapițate sunt elementele elegante care se potrivesc în orice moment al anului. Dar cel mai bine arată de Crăciun. Pentru a te simți cât mai bine, alege scaunele fără brațe care îți lasă libertate de mișcare. Cele cu brațe sunt mai potrivite pentru zona de living în loc de fotoliu. Și pe care poți să le folosești la masa de dining dacă aceasta este extensibilă. Prin urmare sunt o alegere perfectă dacă vrei să folosești mobilier din lemn masiv. Astfel ai o alternativă pentru orice situație.

Decor de masa

Momente de relaxare

   Lângă brad vrei să îți savurezi ceaiul cald stând pe canapea. Să te învelești cu o pătură croșetată și să te sprijini de brațul moale al canapelei. Poate nu ai ajuns să te bucuri de zăpada de pe munți. Dacă alegi pernele de bumbac din colecția Vanoise sau Montclar, vei avea o imagine reală a atmosferii de ski, mersul cu telecabinele roșii și imaginea munților albi. Dacă îți place să îți întinzi picioarele pe un taburet, poți să alegi unul tematic sau să se potrivească cromatic cu restul accesorilor alese pentru Crăciun.

Amenajare de Craciun

   Deasupra canapelei, alege să pui tablouri cu temă de sărbători. Dacă îți plac detaliile mai elegante, poți opta pentru oglinda cu design de fereastră. Când canapeaua este mai mare de două locuri e bine să alegi două astfel de oglinzi. Lasă rama să strălucească cu o ghirlandă luminoasă. În pas de sărbătoare decorează casa cu crengi de brad, clopoței, lumânări parfumate și decorațiuni speciale pentru o atmosferă elegantă. Varietatea e plăcută dar e bine să păstrezi paleta cromatică. Unele elemente e bine să se repete pentru a da unitate design-ului.

Oglinzi la canapea

În pas de sărbătoare, dăruiește o amintire

   Biblioteca din lemn de mesteacăn vopsit ivoire din colecția LivinHill este perfectă pentru a expune câte amintiri vrei. Printre ele adaugi luminițe, brăduți de lemn, ceramică, metal sau sticlă. Aduci și în bibliotecă un suport de lumânări în formă de con sau simplu pentru a lăsa atenția pentru lumânare. Amintirile sunt foarte importante. Iar prietenii și familia sunt cei care dau sens acestor amintiri. Rame din lemn sau metalice cu aspect antichizat sau strălucitoare care să umple rafturile cu imagini de sezon și portrete dragi. În pas de sărbătoare se aleg decorațiunile și cadourile pentru familie și apropiați. O ramă foto cu o imagine dedicată persoanei care o primește, este un cadou personal. O alegere sensibilă, ca o declarație de iubire sinceră pentru o mamă, o mătușă sau o prietenă.

Simțurile Crăciunului

   Atmosfera este completă atunci când toate simțurile sunt folosite. Ai clopoței pentru sunet, lumânări parfumate pentru miros, multe luminițe și obiecte care să îți încânte privirea și pielea la atingere. Tot ce trebuie să mai faci e să pregătești o tavă cu fursecuri și o cană de ceai cald. Asta pentru timpul tău petrecut acasă zi de zi. După se poate considera că te bucuri de un Crăciun prin toate simțurile.

Un decor dulce în pas de sărbătoare

   Casa de turtă dulce este un decor delicios, o bucurie pentru toate vârstele. Pusă pe masa din living sau pe masa de dining, ea va atrage privirile curioase ce se întreabă ce gust are. Probabil doar tava decorativă cu sticlă să poată să eclipseze o imagine atât de delicioasă. Marginile aurii cu un ritm floral ce se termină cu patru frunze de acant ce ridică oglinda. În plus poți să alegi un platou din ceramică fină cu model floral. Pe care să pui toate fursecurile, prăjiturile, cozonacul și brioșele pe care vrei să le servești. Dar să nu uiți să îl folosești și pentru aperitive probabil pentru ziua de Crăciun.

Casa de turta dulce

   După toate pregătirile mai rămâne de adus puțin noroc în casă. Tradițional vâscul este pus în casele oamenilor pentru a sărbători venirea iernii. Această plantă veșnic verde este un simbol al dragostei și a prosperității. El se leagă suspendat pentru că se credea că vine din ceruri.

Vâsc

Sărbători fericite!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*