Sfaturi Deco

Cum transformi casa cu buget mic: accesorii și decorațiuni sub 100 lei pentru un efect WOW!

Stim bine ca bugetul ți-a fost serios ”afectat” în acest sezon. Dar mai știm că, o dată cu venirea toamnei, cu intrarea în rutină la job, vei dori o schimbare acasă. Așa că, astăzi, îți spunem câteva ponturi despre cum transformi casa cu buget mic, cu câteva sugestii de accesorii și decorațiuni interioare sub 100 lei!

Așadar, cu ”sacoșa” de cumpărături în mână, am pornit în căutarea de comori! Și asta pentru că nu este tocmai simplu să găsești accesorii și decorațiuni care să dea o față nouă camerelor din casa ta, și la prețuri mici! Să știi că nu ne-a scăpat nmic. Am ales câte ceva pentru fiecare cameră: de la hol, la balcon. De la dormitor, la living și de la bucătărie la baie! Descoperă cum transformi casa cu buget mic.

Cum transformi casa cu buget mic cu accesorii deștept alese!

Știi cum începe orice schiță tehnică, cu intrarea în locuință? Ei bine, așa începem și noi, cu holul, pe care îl înfrumusețăm cu ceva simț al umorului. Cuierul de tip His & Hers sunt ludice și poate vă mai transmit ceva chef de joacă, de cum intrați pe ușă. Poate după ce agăți haina în cuier, vei zâmbi. Nu știm sigur, dar poți să ne spui! Tot pe hol poți alege un covor în stil rustic, ce amintește de rogojini. În plus, acest gen de covor este foarte rezistent atât ca țesătură, cât și ca nuanță, fiind indicat pentru zone de trecere.

Continuăm turul virtual al casei tale și ne îndreptăm către bucătărie. Pentru unul dintre pereți avem un tablou colorat, de asemenea simpatic. Acest gen de canvas tipărit aduce un plus de prospețime bucătăriei tale. Și mai aduce sugar, spice and all things nice, așa cum îi spune și mesajul.

Doamnelor, dacă tabloul este pe gustul dvs. să propunem ceva și pe placul domnilor. Fără supărare! Mai ales că, dacă le cumpărați pe amândouă la pachet, cu o mică batere de gene, îi puteți spune că ați luat ceva și pentru el. Lăsând glumele bazate pe stereotipuri la o parte, un ceas cu tentă american vintage arată foarte bine în bucătărie (și nu numai!).

Texturi deosebite și prețuri mici-mici

Fiecare cameră merită un accent colorat. Cel puțin! Sau măcar un imprimeu îndrăzneț. Ori o tapițerie ce iese în evidență. Cu aceste gânduri în minte, am căutat ceva tușe de culoare pentru living. Până la urmă, este camera în care se adună familia. O pernă din țesătură ce amintește de brocartul bogat franțuzesc este potrivită pe sofa sau pe fotoliu și dă un look feminin, elegant, prețios.

În contrabalans, alege un accesoriu ce te duce cu gândul la interioarele bărbătești, clasice, cu fotolii și canapele din piele, cu lemn masiv, trabuc și scotch cu gheață. În caz că ne-a purtat prea mult visarea, ne gândeam la acest gen de vază. Alături de acest mix masculin/feminin, adăugăm și o lustră vintage, în stil industrial, ce amintește de amenajarea loft.

Pentru dormitoare, este necesar să adaugi o perdea și gata! Ai schimbat total fața camerei de somn. Acest model rustic amintește de stilul cottage iar țesătura fină va îmbogăți design-ul dormitorului. Și nu numai, fiind genul de draperie în ton neutru, poate fi ușor de accesorizat indiferent de încăpere.

Cum transformi casa cu buget mic, cu mici accente de culoare

Pentru spațiile exterioare – nu le-am uitat nici pe ele – am ales câteva tușe de culoare. Fie că este vorba de amenajarea balconului, fie că vorbim despre decorarea grădinii sau despre alegerea acecsoriilor pentru o terasă, trebuie să aduci un plus de culoare. Zilele călduroase vor fi ușor-ușor înlocuite de zile gri, bagajul de amintiri din vacanță se va termina și până la următoarea mai e ceva!

Așa că, pentru serile de vară târzie, sau de toamnă, când lenevești și visezi cu ochii deschiși la următorul concediu, îți propunem niște culoare confortabilă, sub formă de pernă de podea. O pernă ce te trimite cu gândul la slow living, la ore târzii de taifas, la zilele când singura preocupare este să asculți cum crește iarba.

Culoare ne propunem să adaugăm și în baie, cu ajutorul unor accesorii cu motive florale, romantice. Imprimeul în stil vintage, porțelanul elegant te trimit cu gândul la design-ul shabby chic. Va fi garantat genul de decorațiune ce atrage privirea!

De altfel, orice decorațiune nouă va aduce un plus de prospețime în locuința ta. Acum că am discutat cum transformi casa cu buget mic, tot ce-ți rămâne de făcut este să te hotărăști ce preferi. Îți dorim cumpărături asortate! (Nu uita că pe Retro Boutique găsești mai multe sugestii de accesorii și decorațiuni sub 100 lei.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*