Arhiva

Regulament concurs newsletter

SECŢIUNEA 1. Organizatorul şi Regulamentul Oficial al concursului

1.1. Concursul “Te abonezi la newsletter şi câştigi produse de amenajare!” (denumit în continuare Concurs) este organizat de S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L, societate comercială cu sediul social în Voluntari, str. Erou Iancu Nicolae nr. 152, vila 8, având Codul de Înregistrare Fiscală RO29242959, denumită în continuare „Organizatorul”. Concursul se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

 1.2. Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial al acestuia (denumit în continuare „Regulamentul Oficial”), potrivit celor menţionate mai jos. Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi accesat public la adresa www.retroboutique.ro/blog/

 1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestora pe site-ul www.retroboutique.ro

 SECŢIUNEA 2. Perioada de desfăşurare a Concursului

 2.1. Concursul este organizat şi se desfăşoară exclusiv pe site-ul Retro Boutique, în perioada 01.09.2015 – 31.12.2016, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 SECŢIUNEA 3. Dreptul de participare

 3.1. La Concurs poate participa orice persoană fizică. Participanţii la Concurs acceptă şi se supun necondiţionat prevederilor prezentului Regulament Oficial.

 3.2. Angajaţii S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L și rudele de gradul întâi ale acestora nu au dreptul să participe la Concurs.

SECŢIUNEA 4. Desfăşurarea Concursului

 4.1. Înscrierea la Concurs se face în intervalul 01.07.2016 – 31.10.2016, prin abonarea la newsletterul Retro Boutique.

 SECŢIUNEA 5. Premii

 5.1. Premiile acordate în cadrul Concursului constau în 6 manechine Boho Chic, 6 taburete cu sertar Bluette şi 6 oglinzi antichizate (trei produse pe lună calendaristică, câte o bucată din fiecare model enunțat.).

5.2. Valoarea totală a premiilor este de 6650 de lei (reprezentând contravaloarea celor 18 premii).

 SECŢIUNEA 6. Desemnarea câştigătorilor

 6.1. Desemnarea câştigătorilor se va face în fiecare lună, prin tragere la sorti, cu ajutorul site-ului www.random.org. Tragerea la sorţi va avea loc în prima zi lucrătoare a lunii următoare celei pentru care se organizează tragerea. Vor participa la tragerea la sorţi toate persoanele fizice care au îndeplinit condițiile de participare până la ora 24 a ultimei zile din luna ce precede tragerea la sorţi. Câștigătorul va fi anunțat pe e-mail şi pe pagina de Facebook în ziua extragerii.

6.2. Fiecare dintre participanţii la Concurs poate câştiga, prin tragere la sorţi, premiul acordat.

 SECŢIUNEA 7. Revendicarea premiilor

 7.1. Revendicarea premiului se va face în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la data anunțării câştigătorului fie prin prezentarea la sediul Retro Boutique din strada Erou Iancu Nicolae nr. 152, Voluntari, Ilfov, fie prin transmiterea unui mesaj electronic la adresa contact@retroboutique.ro

7.2. Dacă premiul nu este revendicat în termenul precizat mai sus, câştigătorul pierde orice drept asupra acestuia. În acest caz, premiul se anulează.

7.3. Premiul este nominal şi titlul acestuia nu se poate transfera altei persoane.

SECŢIUNEA 8. Acordarea premiilor

 8.1. Câştigătorul va intra în posesia premiului pe baza cărţii de identitate.

8.2. Intrarea în posesia premului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului Regulament Oficial. În caz contrar, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula câştigul.

8.3. Câştigătorul nu poate cere schimbarea valorii premiului în bani sau în alte bunuri.

 SECŢIUNEA 9. Dispoziţii finale

 9.1. Persoanele interesate să participe la Concurs sunt de acord fără rezerve cu prezentul Regulament Oficial. Întreaga bază de date constituită prin organizarea Concursului poate fi folosită în scopuri publicitare şi de marketing, participarea la Concurs reprezentând acceptul dumneavoastră automat.

9.2. Ne rezervăm dreptul de a elimina din Concurs orice participant împotriva căruia există indicii temeinice de fraudare a Concursului. Organizatorul nu are obligaţia de a purta corespondenţa privitoare la mesajele necâştigătoare.

9.3. Participarea la Concurs implică şi presupune cunoaşterea, însuşirea şi acordul deplin cu normele prezentului Regulament Oficial şi a eventualelor decizii ulterioare. Ulterioarele decizii luate în cadrul Concursului vor urma obligatoriu aceleaşi proceduri menţionate mai sus.

9.4. În cazul unor circumstanţe neprevăzute (ex: produs defect sau indisponibil la furnizor), Organizatorul are dreptul să amâne, să suspende sau să modifice campania, acest aspect fiind comunicat de Organizator în timp util.

9.5. Condiţiile şi termenii de promovare vor fi guvernaţi de legile din România. Pentru orice problemă de natură juridică ce ar putea apărea în decursul Concursului, participanţii şi Organizatorul vor fi supuşi jurisdicţiei de instanţele de drept comun din România, de pe raza judeţului Ilfov.

 SECTIUNEA 10. Forța majoră

 10.1. Forța majoră se defineste în întelesul prezentului regulament prin calamități naturale, cutremure, razboi, inundaţii, greve generale etc.

10.2. Campania va fi întreruptă în caz de forță majoră, prin decizia organizatorului, însă nu înainte de a anunța participanții.

 SECTIUNEA 11. Alte prevederi

11.1. Eventualele reclamații legate de concurs și premiile acordate de Organizator vor fi făcute la adresa organizatorului, S.C. RETRO BOUTIQUE S.R.L., din Voluntari, str. Erou Iancu Nicolae nr. 152, vila 8, până la sfârșitul concursului.

11.2. Reclamațiile ulterioare termenelor prevăzute de Regulament nu vor fi luate în considerare.

11.3. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Ilfov.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anda 10/02/2016 at 18:42

  Message:Buna ziua am citit regulamentul Dumneavoastra si vreau sa intreb daca o potentiala persoana castigatoare nu este din Bucuresti si deplasarea ei la locatia ridicarii premiului este imposibila din pricina faptului ca acea persoana sufera de o dizabilitate locomotorie pe care o poate dovedii cu acte medicale.In o astfel de situatie care ar fi solutia viabila si nediscriminatorie pentru categoria de oameni cu care natura nu a fost asa blanda cu ei. Va multumesc.

  • Reply admin 30/03/2016 at 11:45

   Bună ziua! În primul rând, ne cerem scuze pentru întârzierea cu care vă răspundem. Din motive nelămurite, am fost înştiinţaţi despre mesajul dvs. de-abia acum. În al doilea rând, remarca este absolut corectă, astfel că am modificat regulamentul. Cum de altfel se şi întâmplă (dar din greşeală nu am scris acest lucru în regulamentul concursului), premiul este expediat câştigătorului folosind serviciile de curierat. Nu este necesară deplasarea la sediul nostru. Ne cerem scuze încă o data pentru toate aceste încurcături. Vă mulţumim pentru înţelegere!

  Leave a Reply

  *