Arhiva

Programul de fidelitate „Retro Loyal”

 

Punctele de fidelitate "Retro Loyal"

 

E-un lucru greu să fii constant în lumea asta. De aceea noi, cei de la Retro Boutique, întâmpinăm cu o mare satisfacţie clienţii care ne calcă din nou pragul. Asta spune ceva ceva despre domniile voastre (că aveţi gusturi fine) şi despre noi (că suntem simpatici). Am stat şi ne-am tot gândit cum să celebrăm fiecare asemenea revedere, căci nu se face să plece muşteriul cumsecade din prăvălia cu dichis vintage aşa, fără o mică răsplată. Astfel a ieşit la lumină ideea punctelor de fidelitate „Retro Loyal”.

 

Ce sunt aceste puncte de fidelitate?

Simplu spus, sunt discounturi permanente de care beneficiază clienţii fideli care fac cumpărături pe site-ul Retro Boutique.

 

Cum se acordă punctele?

Foarte simplu – în funcţie de valoarea cumulată a comenzilor plasate de-a lungul unui an calendaristic pe site-ul Retro Boutique. De pildă, dacă până în luna mai a anului în curs aţi făcut comenzi a căror valoare însumată este de 1000 de lei, beneficiaţi de o reducere de 5% la orice comandă viitoare*.

 

1. Te înregistrezi pe www.retroboutique.ro sau, daca ai cont deja, te autentifici:

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Faci cumpărături (ai de ales dintr-o puzderie de cadouri vintage, decoraţiuni şi obiecte de mobilier antichizat).

3. După ce suma comenzilor tale a atins unul din pragurile de mai jos, odată logat(ă) în cont ţi se va afişa în pagina fiecărui produs un banner care indică reducerea de care beneficiezi permanent:

 

 

 

 

 

 

 

Care sunt discounturile acordate?

Am pus mai jos valorile minime ale comenzilor cumulate şi reducerile corespunzătoare:

Aţi cumpărat în decurs de un an de minim: Aveţi reducere permanentă* de:
1000 de lei 5%
4000 de lei 7%
8000 de lei 10%

 

Cât timp sunt valabile discounturile de fidelitate?

Beneficiaţi de nivelul de discount pe tot parcursul anului în curs. La sfârşitul fiecărui an calendaristic este resetată valoarea totală a cumpărăturilor la zero şi calculul se reia.

 

Există produse exceptate de la grila de discount?

Vom reduce cum se cuvine valoarea comenzilor tale viitoare. Cerem însă înţelegere dacă nu aplicăm reducerea la produsele aflate deja la promoţie şi la valoarea taxelor de transport. Prea mult strigă vizitiul că s-a scumpit nutreţul.

Altfel, orice produs de pe site-ul Retro Boutique (fie că este vorba despre rame foto sau piese de mobilă) va fi redus cu procentul corespunzător.

 
* Termenii „reducere permanentă” şi „comandă viitoare” se interpretează în contextul anului în curs. La începutul fiecărui an calendaristic valoarea cumulată a comenzilor este reiniţializată (resetată la zero) şi calculul se reia.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

*