Idei de amenajare

Cufere şi decoruri de tot soiul

Pentru că tot am adus de curând la noi în magazin câteva modele de cufere, astăzi vă propunem şi câteva idei despre cum să folosiţi în amenajarea unei încăperi acest obiect de mobilier cu aer vintage.

Cuferele au avantajul că pot fi folosite atât pentru a depozita cele mai năstruşnice lucruri, cât şi pentru a decora o încăpere. Aerul lor clasic, le face potrivite pentru o varietate de interioare – un cufăr poate fi înglobat fără probleme chiar şi într-o incintă mobilată contemporan.

 

La origine, cuferele erau confecţionate din lemn. Apoi se aplica decoraţiunea exterioară din metal sau, uneori, acestea erau învelite în piele. Pornind de la aceste detalii, o idee inspirată este să folosiţi un cufăr pe post de noptieră într-un dormitor rustic. Aveţi astfel loc pentru a putea amplasa o veioză sau un ghiveci cu flori. Asta, desigur, doar dacă suprafaţa capacului este plată 🙂

Iar dacă aţi moştenit de la bunici sau aţi achiziţionat din vreun magazin de vechituri un cufăr al cărui capac este curbat, nicio grijă – îl puteţi folosi drept separator într-un living spaţios, putând face uz în acelaşi timp de funcţia lui de depozitare. Nici că se putea un loc mai potrivit pentru colecţia dvs. de reviste!

Pentru că primăvara bate la uşa, grădina cea îndelung neglijată va reveni în prim plan drept spaţiu de relaxare. Aici vă puteţi savura cafeaua sau, la ceas de seară, puteţi purta conversaţii din cele mai plăcute. Desigur, cufărul va asista tăcut şi înţelept, aşa cum se cuvine să se poarte la vârsta lui.

Acum, după cum deja ştiţi, noi suntem admiratori fără rest ai decorurilor vintage. Interioarele în care predomină lemnul şi fierul sunt favoritele noastre. Completându-le, vin draperiile, veiozele cu abajur creponat şi desigur cuferele.

Spor la amenajat!

Sursa fotografiilor: pinterest

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Cabinet 17/04/2016 at 12:41

    Detalii de interes. Multumim pentru comunicarea acestora.

  • Leave a Reply

    *